• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Rozen zaailingen

Er zijn rozenzaailingen verkrijgbaar in onze tuinwinkel. We bieden een breed scala aan cultivars, waaronder dwerg, bodembedekker, klimmende en grootbloemige variëteiten. Deze planten zullen je tuin sieren door een elegante noot en veelheid aan kleuren toe te voegen, waardoor veel interessante en nuttige insectensoorten worden aangetrokken. Rose wordt beschouwd als de koningin van bloemen. Dat zou geen verrassing moeten zijn - je hoeft alleen maar te kijken naar deze uitzonderlijk mooie, decoratieve plant die veel verschillende gewoonten, hoogtes aanneemt en bloemen van verschillende kleuren en maten produceert. Je kunt het kweken aan randen, in containers of gebruiken als hagen. Houd er rekening mee dat rozen trouw blijven aan één site, dus je moet goed nadenken en de juiste plek voor de gegeven variëteit kiezen.

Als u muren, een pergola of een prieel wilt bedekken, zijn klimrozen voldoende. Deze rozenrassen hebben niet veel ruimte in de tuin nodig, maar hebben steun nodig waarop ze kunnen klimmen en prachtige bloemencascades creëren. Er zijn verschillende variëteiten, die zowel grote als kleine bloemen produceren, in deze groep. Wij bevelen standaard (stam) rozen aan voor alle balkon- en terraseigenaren. Deze rozenrassen lijken op kleine bomen en kunnen, afgezien van de tuin, in potten worden gekweekt. Ze zijn ook ideaal voor het inrichten van de openbare ruimte. Houd er rekening mee dat ze niet de gemakkelijkst te kweken zijn en constante zorg en aandacht vereisen. Tuin-, dwerg- en bodembedekkende rozen worden aanbevolen voor borders en bloembedden in de tuin.

Aarzel niet, kies zaailingen van uw favoriete rozenvariëteiten en creëer een prachtige, aantrekkelijke, elegante tuin die vergelijkbaar is met het hof van Engelse edelen.