• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Zaštita od zagađenja travnjaka

Kako možete učinkovito zaštititi svoj travnjak od onečišćenja? Uklanjanje osnovnog uzroka je ključ! Naša online trgovina za vrtlarstvo nudi visoko učinkovite, pristupačne sredstva za odbijanje štetnika. Imamo visokokvalitetne proizvode za njegu travnjaka koji vam pomažu ukloniti sve tragove aktivnosti štetnika. Pogledajte bliže!

Ako vaš prekrasan travnjak pati od rovova krtica, nemojte se kolebati naručiti Krtičara - humanu krticu za hvatanje. Ova pristupačna, ali učinkovita zamka sigurno premješta krtice dalje od vaše imovine. Ali kako spriječiti povratak štetočina? Isprobajte "Zbogom Krt" odbojno sredstvo iz Zielony Doma ili Reiss-Auss Gran iz Targeta, koje učinkovito odbija krtice, pse i mačke. Preferirate izbjegavanje kemikalija? "Sonic" elektronički odbojnik za krtice i glodavce od BROS-a ili solarni ultrazvučni odbojnik za krtice, miševe, voluharice i nornice odlične su alternative. Ovi izdržljivi uređaji ispuštaju zvučne valove koji učinkovito odbijaju štetočine. Naši snažni i pouzdani uređaji služit će vam godinama. Ako vam vaš voljeni ljubimac stvara probleme na travnjaku, isprobajte Urynal - proizvod koji štiti vaš travnjak od mokraće pasa neutralizirajući njezin utjecaj i potičući rast trave. Također razmislite o Magical Lawn Repair setu za oštećenja uzrokovana psima. Ovaj set omogućuje vam da prekrijete do 33 prazna mjesta bujnom travom!

Kao što vidite, zaštita vašeg travnjaka od onečišćenja je ostvariva i pristupačna. Kupujte u našoj online trgovini za vrtlarenje, uživajte u jeftinoj dostavi na kućnu adresu i osigurajte da vaš vrt ostane slobodan od štetočina. Saznajte više o našim ponudama danas!