• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Gyepszennyezés elleni védelem

Hogyan tudná hatékonyan megvédeni a gyepszennyeződést? A probléma okának kiküszöbölése bizonyítja a választ! Nagyon hatékony, megfizethető kártevőirtókat kínálunk. A rendelkezésre álló legjobb minőségű gyepápolási termékek, amelyek segítenek kiküszöbölni a kártevők minden nyomát, szintén kaphatók kerti áruházunkban. Csak nézzen közelebbről!

Ha a gyönyörű gyepét vakondikapók rontják el, ne várjon tovább, és rendelje meg a vakondfogó - vakondcsapda-t. Ez az olcsó, mégis hatékony csapda nem károsítja az állatokat, de lehetővé teszi, hogy biztonságosan szállítsák őket az ingatlanukon kívül. De hogyan akadályozná meg a kártevőket a visszatérés? Vásárolja meg a búcsút a vakondnak - a Zielony Dom vagy a Target Reiss-Auss Gran vakondriasztójának, amely hatékonyan taszítja az anyajegyeket, kutyákat és macskákat. Ha el akarja kerülni a kémiai ágensek használatát, a BROS „Sonic” elektronikus anya- és rágcsáló-riasztója, vagy a Solar ultrahang-anya, egerek, gopher-és rágcsálóriasztók kiváló megoldást jelentenek erre a problémára. Ezek a tartós eszközök olyan hanghullámokat bocsátanak ki, amelyek azonnal és hatékonyan visszatartják a kártevőket a közelben tartózkodásuktól. Erős, hibabiztos eszközeink megbízhatóan szolgálják az évekig. És mi van a helyzettel, ahol nem a vakond, hanem a szeretett kisállatod van, aki veszélyezteti a gyepet? Határozottan szüksége van az Urynal - gyepvédelemre a kutya vizeletétől. Ez a termék semlegesíti az állati vizelet hatását és támogatja a fű növekedését. Rendelje meg a Varázslatos gyepjavítást kutyakárosodásokra is. Ez a készlet lehetővé teszi, hogy sűrű gyeppel akár 33 üreges helyet lefedj!

Mint láthatja, megfizethető áron meg lehet védeni a gyepszennyeződést. Vásároljon online kertboltunkban, vegye igénybe az olcsó házhozszállítást és győződjön meg arról, hogy kertje örökre mentes a kártevőktől. Tudjon meg többet a mai ajánlatról!