• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Gazonvervuiling bescherming

Hoe kunt u het gazon effectief tegen vervuiling beschermen? Het oplossen van de oorzaak van het probleem is het antwoord! Wij bieden zeer efficiënte, betaalbare insectenwerende middelen. Gazonverzorgingsproducten van de best beschikbare kwaliteit, die u helpen alle sporen van ongedierte te elimineren, zijn ook verkrijgbaar in onze tuinwinkel. Neem eens een kijkje!

Als uw prachtige gazon wordt bedorven door molkruiwagens, wacht dan niet langer en bestel de Molvanger - molval. Deze goedkope, maar effectieve val is niet schadelijk voor de dieren, maar stelt u in staat om ze veilig buiten uw eigendom te vervoeren. Maar hoe zou je ongedierte ontmoedigen om terug te komen? Koop het afscheid van een mol - mol afstotend van Zielony Dom of de Reiss-Auss Gran van Target, die effectief mollen, honden en katten afstoot. Als u het gebruik van chemische middelen wilt vermijden, blijken de "Sonic" elektronische mol en knaagdierafstotende middelen van BROS of de Solar echografie mol, muizen, gopher en woelmuizen afstotende middelen een uitstekende oplossing voor dit probleem. Deze duurzame apparaten zenden geluidsgolven uit die ongedierte onmiddellijk en effectief ontmoedigen om in hun nabijheid te blijven. Onze stevige, storingsvrije apparaten zullen u jarenlang van dienst zijn. En hoe zit het met de situatie, waar het niet de mol is, maar je geliefde huisdier, die het gazon in gevaar brengt? U zou absoluut Urynal nodig hebben - bescherming tegen het gazon tegen de urine van honden. Dit product neutraliseert de impact van dierlijke urine en ondersteunt grasgroei. Bestel ook de magische gazonreparatie voor hondschade. Met deze set kunt u tot 33 holle plekken bedekken met dichte grasmat!

Zoals u ziet, is het mogelijk om het gazon te beschermen tegen besmetting tegen betaalbare prijzen. Winkel in onze online tuinwinkel, profiteer van de goedkope thuisbezorging en zorg ervoor dat uw tuin voor altijd vrij is van ongedierte. Meer informatie over het aanbod vandaag!