Заштита од загађења травњака

Како можете ефикасно заштитити травњак од контаминације? Елиминисање узрока проблема показало се као одговор! Нудимо високо ефикасне, приступачне репеленте. Производи за негу травњака најбољег расположивог квалитета, који вам помажу да елиминишете све трагове штеточинских активности, такође су доступни у нашој вртној продавници. Само погледајте ближе!

Ако је ваш прелепи травњак покварен моловима, не чекајте више и наручите клопку за кртице. Ова јефтина, али ефикасна замка неће наштетити животињама, већ вам омогућава безбедан транспорт изван вашег имања. Али како бисте обесхрабрили штеточине да се врате? Купите опроштај од кртица - молекула од Зиелони Дом или Реисс-Аусс Гран од Таргет који ефикасно одбија кртице, псе и мачке. Ако желите да избегнете употребу хемијских средстава, „Сониц“ електронски крт и одбојник глодаваца из БРОС-а или соларни кртица за ултразвук Солар, мишеви, голубови и волухарице доказују се као одлично решење овог проблема. Ови издржљиви уређаји емитују звучне таласе који одмах и ефикасно одвраћају штеточине од боравка у њиховој близини. Наши чврсти уређаји који нису отпорни на грешке служит ће вам поуздано годинама. А шта је са ситуацијом када не угрожава кртица, већ ваш вољени кућни љубимац, који угрожава травњак? Дефинитивно би вам била потребна Уринал - заштита травњака од пасје мокраће. Овај производ неутрализује утицај животињског урина и подржава раст траве. Наручите и поправку чаробног травњака за оштећења паса. Овај сет вам омогућава да покријете до 33 шупље тачке густим травњаком!

Као што видите, травњак је могуће заштитити од контаминације по повољним ценама. Купујте у нашој онлине продавници башта, искористите јефтину доставу на кућне уређаје и осигурајте да ваш врт заувек не буде штеточина. Сазнајте више о понуди данас!