• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Cемена на лимониум

В тази категория ще намерите семена от различни видове морска лавандула (Cемена на Лимониум), като вълнообразна морска лавандула, морска лавандула с опашка на плъх, Пересова морска лавандула и германска, известна още като татарска, морска лавандула. Тези растения ще украсят както градината ви, така и интериора на дома ви, тъй като са подходящи за сухи и свежи букети.

В нашия магазин са налични различни цветове на вълнообразната морска лавандула – бял, жълт, кармин, виолетов, розово-оранжев и син. Ако не можете да изберете един цвят, опитайте с нашия многоцветен микс. Може също да ви заинтригува морската лавандула с опашка на плъх. Това растение развива средно високи растения с карминово-розови цветове, които цъфтят през цялото лято. Подходящо е както за цветни лехи, така и за отглеждане на резано цвете. Германската или татарската морска лавандула е предназначена за отглеждане в каменистите градини и за сухи букети, докато Пересовата морска лавандула може да се използва както в свежи, така и в сухи цветни аранжименти.

Обогатете градината и интериора на дома си с прекрасните видове, налични в нашата категория Cемена на Лимониум. Купете сега и внесете трайна красота в живота си!