• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sjeme statica, Limonium

U ovoj kategoriji pronaći ćete sjeme različitih vrsta morske lavande (Sjeme statica, Limonium), kao što su morska lavanda s valovitim listovima, morska lavanda s repom sličnim štakoru, Perezova morska lavanda i njemačka, poznata i kao tatarska, morska lavanda. Ove biljke će uljepšati i vaš vrt i unutrašnji prostor vašeg doma, budući da su pogodne za suhe i svježe bukete.

U našoj trgovini dostupne su različite boje morske lavande s valovitim listovima - bijela, žuta, karmin, ljubičasta, roza-narančasta i plava. Ako se ne možete odlučiti za jednu boju, isprobajte naš miks više boja. Možda će vas zanimati i morska lavanda s repom sličnim štakoru. Ova biljka razvija srednje visoke biljke s karminsko-roza cvjetovima koji cvjetaju tijekom cijelog ljeta. Pogodna je i za cvjetne gredice i za uzgoj rezanog cvijeća. Njemačka ili tatarska morska lavanda namijenjena je uzgoju u kamenjarima i za suhe bukete, dok se Perezova morska lavanda može koristiti i u svježim i u suhim cvjetnim aranžmanima.

Obogatite svoj vrt i unutrašnji prostor s prekrasnim vrstama dostupnim u našoj kategoriji Sjeme statica, Limonium. Kupite sada i donesite trajnu ljepotu u svoj život!