• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

alaluokat

Tuotesuodattimet

Hinta

Ikiviuhkot siemenet

Tässä kategoriassa löydät laajan valikoiman erilaisia merilaventelin (Ikiviuhkot siemenet) siemeniä, kuten aaltoilevalehtistä merilaventelia, rotanhäntämerilaventelia, Perezin merilaventelia ja saksalaista, myös tataarilaiseksi kutsuttua, merilaventelia. Nämä kasvit eivät ainoastaan kaunista puutarhaasi, vaan myös kodin sisätiloja, sillä ne sopivat erinomaisesti sekä kuivattuihin että tuoreisiin kukka-asetelmiin.

Myymälässämme on saatavilla monenlaisia värivaihtoehtoja aaltoilevalehtiselle merilaventelille: valkoinen, keltainen, karmiininpunainen, violetti, vaaleanoranssi-ruusuinen ja sininen. Jos et osaa päättää vain yhtä väriä, miksi et kokeilisi moniväristä sekoitustamme? Rotanhäntämerilaventeli saattaa myös kiinnostaa sinua. Tämä kasvi kasvaa keskikorkeaksi ja tuottaa huomiota herättäviä karmiininpunaisia kukkia, jotka kukkivat koko kesän. Se soveltuu sekä kukkapenkkeihin että leikkokukkien viljelyyn. Saksalainen tai tataarilainen merilaventeli on erityisesti suunniteltu kivikkopuutarhoihin ja kuivattuihin kukka-asetelmiin, kun taas Perezin merilaventeli on tarpeeksi monipuolinen käytettäväksi sekä tuoreissa että kuivatuissa kukka-asetelmissa.

Rikastuta puutarhaasi ja kotisi sisustusta kauniilla lajikkeilla, jotka ovat saatavilla Ikiviuhkot siemenet -kategoriassamme. Osta nyt ja tuo elämääsi pysyvää kauneutta!