Knerisp frø

I denne kategorien finner du et bredt utvalg av frø fra ulike arter av strandnellik (Knerisp frø), som bølgebladet strandnellik, rottetjern strandnellik, Perez's strandnellik og tysk strandnellik, også kalt tatarisk strandnellik. Disse plantene vil pynte opp både hagen og interiøret i hjemmet ditt, da de er godt egnet for både tørkede og ferske blomsterarrangementer.

Vi tilbyr forskjellige fargevarianter av bølgebladet strandnellik i vår butikk – hvit, gul, karmin, fiolett, rosa-oransje og blå. Hvis du har vanskeligheter med å velge en farge, kan du prøve vår flerfargede variantblanding. Rottetjern strandnellik kan også være av interesse. Denne planten utvikler middels høye planter med karminrosa blomster som blomstrer hele sommeren. Den er egnet både for blomsterbed og som kutteblomster. Den tyske eller tatariske strandnellik er spesielt ment for dyrking i steinhager og for tørkede blomsterarrangementer, mens Perez's strandnellik kan brukes i både ferske og tørkede blomsterarrangementer.

Berik hagen og interiøret med de vakre variantene som er tilgjengelige i vår Knerisp frø-kategori. Handle nå og bring varig skjønnhet inn i livet ditt!