• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Semințe de Lavandă de Mare, Limonium statice

În această categorie, veți găsi o gamă largă de semințe de diverse specii de lavandă de mare (Semințe de Lavandă de Mare, Limonium statice), cum ar fi lavanda de mare cu frunze ondulate, lavanda de mare cu coadă de șoarece, lavanda de mare Perez și lavanda de mare germană, cunoscută și sub numele de lavandă de mare tătară. Aceste plante vor împodobi atât grădina dvs., cât și interiorul casei, fiind potrivite pentru aranjamente florale atât uscate, cât și proaspete.

În magazinul nostru oferim diferite varietăți de culori ale lavandei de mare cu frunze ondulate - alb, galben, carmin, violet, roz-portocaliu și albastru. Dacă nu puteți alege o singură varietate de culoare, încercați amestecul nostru multicolor. De asemenea, s-ar putea să vă intereseze lavanda de mare cu coadă de șoarece. Această plantă dezvoltă plante de înălțime medie cu flori carmin-roz care înfloresc toată vara. Este potrivită atât pentru paturi de flori, cât și pentru cultivare ca flori tăiate. Lavanda de mare germană sau tătară este destinată special pentru cultivare în grădini de stânci și pentru aranjamente florale uscate, în timp ce lavanda de mare Perez poate fi folosită în aranjamente florale atât uscate, cât și proaspete.

Îmbogățiți-vă grădina și interiorul casei cu varietățile minunate disponibile în categoria noastră de Semințe de Lavandă de Mare, Limonium statice. Cumpărați acum și aduceți o frumusețe durabilă în viața dvs!