• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Rispfrön

I denna kategori hittar du ett brett sortiment av frön från olika arter av strandlavendel (Rispfrön), såsom vågbladig strandlavendel, råttsvans-strandlavendel, Perez strandlavendel och den tyska varianten, också känd som tatarisk strandlavendel. Dessa växter kommer att försköna både din trädgård och ditt heminteriör, eftersom de är perfekta för att skapa både torra och färska blomsterarrangemang.

I vår butik hittar du olika färgalternativ för vågbladig strandlavendel, inklusive vit, gul, karmin, lila, rosa-orange och blå. Om du har svårt att välja en enda färg, varför inte prova vår blandning av flerfärgade sorter? Du kanske också finner råttsvans-strandlavendel särskilt intressant. Denna växt växer till en medelhög höjd och producerar livfulla karminrosa blommor som blommar hela sommaren. Den är lämplig både för blomsterrabatter och för odling som snittblommor. Den tyska eller tatariska strandlavendeln odlas specifikt för steniga trädgårdar och torra blomsterarrangemang, medan Perez strandlavendel är mångsidig nog för både färska och torra blomsterarrangemang.

Förhöj din trädgård och din inredning med de fantastiska sorterna som finns tillgängliga i vår kategori Rispfrön. Köp nu och för in en varaktig skönhet i ditt liv!