• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Termékszűrők

Legutóbb megtekintve

Ár

Sóvirág vetőmag

Ebben a kategóriában különböző Sóvirág vetőmag fajok magjait találja, például hullámos levélű tengeri levendulát, patkányfarok-sóvirágot, Perez tengeri levenduláját és a német változatot, amit más néven tatár sóvirágnak is neveznek. Ezek a növények mind a kertjét, mind az otthona belső terét díszíteni fogják, mivel kiválóan alkalmasak mind száraz, mind friss virágkompozíciók készítésére.

Áruházunkban különböző színváltozatok közül választhat a hullámos levélű tengeri levendula esetében - fehér, sárga, bíbor, lila, rózsaszín-narancs és kék. Ha nehéz egyetlen szín közül választani, miért nem próbálkozik a többszínű variációs keverékünkkel? A patkányfarok-sóvirág is érdekes lehet az Ön számára. Ez a növény közepes magasságú növényeket fejleszt, amelyek egész nyáron virágzanak karminrózsaszín virágokkal. Alkalmas mind virágágyásokba, mind vágott virágként való termesztésre. A német vagy tatár sóvirág kifejezetten kőkertekbe és száraz virágkompozíciókhoz való termesztésre alkalmas, míg a Perez tengeri levendula mind friss, mind száraz virágkompozíciókhoz használható.

Gazdagítsa kertjét és otthoni dekorációját a Sóvirág vetőmag kategóriában kapható lenyűgöző fajtákkal. Vásároljon most, és hozzon tartós szépséget az életébe!