• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

limonium, Lamsoor zaden

In deze categorie vindt u een breed scala aan zaden van verschillende soorten zee-lavendel (limonium, Lamsoor zaden), zoals de golvende blad zee-lavendel, de rattestaart zee-lavendel, de Perez zee-lavendel en de Duitse variant, ook wel bekend als Tataarse zee-lavendel. Deze planten zullen zowel uw tuin als het interieur van uw huis verfraaien, omdat ze perfect zijn voor het maken van zowel gedroogde als verse bloemstukken.

In onze winkel vindt u verschillende kleurvarianten van de golvende blad zee-lavendel, inclusief wit, geel, karmijn, paars, roze-oranje en blauw. Als u moeite heeft om een enkele kleur te kiezen, waarom probeert u dan niet onze mix van meerkleurige varianten? U kunt ook de rattestaart zee-lavendel bijzonder interessant vinden. Deze plant groeit tot een gemiddelde hoogte en produceert levendige karmijnroze bloemen die de hele zomer bloeien. Het is geschikt voor zowel bloembedden als voor teelt als snijbloem. De Duitse of Tataarse zee-lavendel is specifiek gekweekt voor rotstuinen en gedroogde bloemstukken, terwijl de Perez zee-lavendel veelzijdig genoeg is voor zowel verse als gedroogde bloemstukken.

Verrijkt uw tuin en uw interieur met de prachtige variëteiten die beschikbaar zijn in onze categorie limonium, Lamsoor zaden. Koop nu en breng duurzame schoonheid in uw leven!