• 1,600.00 kr För att få fri frakt,
    handla för minst

Prydnadsgräsplantor

Varje trädgårdsmästare vet, hur mycket skönhet och elegans prydnadsväxter från gräsplantor tar med sig alla möjliga växtarrangemang och kompositioner. Om du planerar en större roll för gräs i din trädgård än en vanlig, vanlig gräsmatta, har du kommit till rätt ställe. Vår trädgårdsbutik online och postorder har förberett ett utmärkt urval av de vackraste, mångfaldigaste arter och sorter av prydgräs speciellt för dig. Plantera dem på kantkantar, dammkanter, i skålar, lådor, planterare och hängande korgar - de fantastiska visuella effekterna kommer att överträffa dina förväntningar!

Vi rekommenderar bland annat fantastiska växter plantor av det vita och rosa pampasgräset. Bjud in den här jätten till din trädgård och förvänta dig rikliga, stora, fluffiga, öronformade blommor i de mest tilltalande pastellfärgerna. Det något lägre växande, men ändå fluffiga, esparto gräset kommer att se lika bedårande ut på gränserna. Älskare av de ovanligt färgade bladen bör ta hänsyn till det hårdiga och lättvuxna japanska sedge, brokiga japanska sedge (Oshima kan suge) och det helt krävande, vackert blommande kinesiska silvergräset. Välj blå räddning för kompositioner med silverbladade växter eller, om du föredrar kontrasterande färgarrangemang, smaragd-skarlakansröda cogongräset.

Ta en titt på bilderna på våra växter och välj bland prydnadsväxter för att hitta den som passar perfekt till ditt trädgårdsarrangemang. Du hittar alla detaljer angående förväntad höjd, vana och andra specifika egenskaper hos en given växt i dess beskrivning. Vi erbjuder välutvecklade prydnadsgräsplantor i krukor. Vi garanterar bra shoppingupplevelse till konkurrenskraftiga priser!

-40%
39.97 kr 66.63 kr
Kampanjen slutar
Tillfälligt slut
-40%
39.97 kr 66.63 kr
Kampanjen slutar
Tillfälligt slut
-40%
61.97 kr 103.29 kr
Kampanjen slutar
Tillfälligt slut