• 39,600 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Díszfüvek palánták

Minden kertész tisztában van azzal, milyen szépséget és eleganciát visznek a díszfüvek különböző növényelrendezésekbe és kompozíciókba. Ha fontosabb szerepet szán a fűnek kertjében egy átlagos gyepnél, akkor jó helyen jár. Online és postai rendelésű kertészeti áruházunk kiváló választékot kínál a legszebb és legváltozatosabb díszfüvek palántáiból, kifejezetten Önnek. Ültessen őket szegélyként, tavak mentén, tálakba, ládákba, virágtartókba vagy akasztós kosarakba - a lenyűgöző vizuális hatások felülmúlják majd várakozásait!

Más kiváló növények mellett javasoljuk a fehér és rózsaszínű pampafű palántáit. Hívja meg ezen impozáns szépségeket kertjébe, és számíthat bőséges, nagy, puha, fül alakú virágzatokra gyönyörű pasztellszínekben. A kissé alacsonyabb növésű, de szintén puha espartofű éppoly bájos hatással bír a szegélyeken. A különleges színű levelek kedvelőinek érdemes megfontolniuk a strapabíró és könnyen termeszthető japán carexet, a tarka japán carexet (Oshima kan suge), és az igénytelen, gyönyörűen virágzó kínai ezüstfüvet. Válassza a kék fescuét az ezüst levelű növényekkel való kompozíciókhoz, vagy, ha kontrasztos színkombinációkat részesít előnyben, a smaragdzöld-vöröses cogonfüvet.

Tekintse meg növényeink képeit, és válassza ki díszfüvek közül azt, amely tökéletesen illeszkedik kerti elrendezéséhez. Minden növény leírása részletes információt tartalmaz a várható magasságról, szokásokról és egyéb specifikus jellemzőkről. Jól fejlett díszfüvek palántáit kínáljuk cserépben, versenyképes árakon, zökkenőmentes vásárlási élményt garantálva!

Nincsenek termékek ezen az oldalon.