• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Díszfű palánták

Minden kertész tudja, mennyi szépséget és eleganciát ad a dísznövényeknek a palánták az összes lehetséges növényi elrendezéshez és kompozícióhoz. Ha nagyobb szerepet tervez a fűben a kertben, mint egy szokásos, normál gyepnél, akkor a megfelelő helyre jött. Online és postai küldeményes kerti áruházunk kitűnő választékot készített a legszebb, legkülönfélébb fajokból és fajtákból, különösképpen az Ön számára. Ültesse szegélyszegélyekre, tavacska széleire, tálakba, dobozokba, ültetőkbe és függő kosarakba - a lenyűgöző vizuális effektusok meghaladják az elvárásait!

Javasoljuk többek között a nagyszerű növények között a fehér és rózsaszín pampásfű palántákat. Hívja meg ezt az óriást kertjébe, és bőséges, hatalmas, bolyhos, fül alakú virágzatot vár el a legvonzóbb pasztell színekben. A kissé alacsonyabban növekvő, de mégis bolyhos, az esparto fű ugyanolyan imádnivalónak tűnik a határokon. A szokatlanul színes levelek szerelmeseinek fontolóra kell venniük a kemény és könnyen termeszthető japán gyöngyöt, a tarka japán gyöngyöt (Oshima kan suge) és a teljesen igénytelen, gyönyörűen virágzó kínai ezüstfűt. Válassza ki a kék ecsetet az ezüstleveles növényekkel készített kompozíciókhoz, vagy ha inkább kontrasztos színű elrendezéseket részesít, akkor a smaragdzarlatos konyakfűből.

Vessen egy pillantást a növények képeire, és válasszon a dísznövény palánták közül, és találja meg azt, amely tökéletesen illeszkedik a kertbe. Az egyes növények várható magasságára, szokására és egyéb sajátos jellemzőire vonatkozó részleteket a leírásban találja. Kifejezetten fejlett díszfű palántákat kínálunk cserépben. Kiváló vásárlási élményt garantálunk versenyképes áron!

Nincsenek termékek ebben a szekcióban