Anak benih rumput hiasan

Setiap tukang kebun tahu, berapa banyak keindahan dan keanggunan yang ditanam oleh benih rumput hiasan dalam semua susunan dan komposisi tanaman yang mungkin. Sekiranya anda merancang peranan yang lebih besar untuk rumput di kebun anda daripada rumput biasa, anda pasti datang ke tempat yang betul. Kedai taman pesanan dalam talian dan mel kami telah menyediakan pilihan yang sangat baik, pelbagai jenis dan jenis rumput hiasan yang paling indah, khas untuk anda. Tanamnya di tepi sempadan, tepi kolam, dalam mangkuk, kotak, penanam dan bakul gantung - kesan visual yang menakjubkan akan melebihi jangkaan anda!

Kami mengesyorkan, antara tanaman hebat lain, anak benih dari rumput pampas putih dan merah jambu. Jemput raksasa ini ke kebun anda dan harapkan perbungaan berbentuk telinga yang berlimpah, besar, lembut, dengan warna pastel yang paling menarik. Rumput esparto yang tumbuh sedikit lebih rendah, tetapi lembut, akan kelihatan sama menarik di sempadan. Pecinta daun berwarna yang tidak biasa harus mempertimbangkan rumput laut Jepun yang tahan lasak dan mudah tumbuh, sedge Jepun yang beraneka ragam (Oshima kan suge) dan rumput perak Cina yang benar-benar tidak perlu dan mekar. Pilih fescue biru untuk komposisi dengan tanaman berdaun perak atau, jika anda lebih suka susunan warna yang berbeza, rumput cogon berwarna zamrud.

Lihatlah gambar tanaman kami dan pilih dari benih tanaman hiasan untuk mencari gambar yang sangat sesuai dengan susunan kebun anda. Anda akan menemui semua perincian mengenai ketinggian, kebiasaan dan ciri khas tanaman tertentu dalam keterangannya. Kami menawarkan anak benih rumput hiasan yang dikembangkan dengan baik di dalam pasu. Kami menjamin pengalaman membeli-belah dengan harga yang kompetitif!