Dekorativt gressvekst stiklinger

Hver gartner vet hvor mye skjønnhet og eleganse prydgressfrøplantene bringer inn i alle mulige planter og sammensetninger. Hvis du planlegger en større rolle for gress i hagen din enn en vanlig, vanlig plen, er du kommet til rett sted. Vår hagebutikk på nettet og via postordre har forberedt et utmerket utvalg av de vakreste, mangfoldigste arter og varianter av prydgresser spesielt for deg. Planter dem på kantlinjer, damkanter, i boller, bokser, planters og hengende kurver - de fantastiske visuelle effektene vil overgå forventningene dine!

Vi anbefaler blant annet flotte planter frøplanter av det hvite og rosa pampasgraset. Inviter denne giganten til hagen din og forvent rikelig, enorm, fluffy, øreformet blomsterstander i de mest tiltalende pastellfarger. Det litt lavere voksende, men likevel myke espartogresset, vil se like bedårende ut på grensene. Elskere av de uvanlig fargede bladene bør ta i betraktning den hardføre og lettvoksende japanske sedge, spraglete japanske sedge (Oshima kan suge) og det totalt krevende, vakkert blomstrende kinesiske sølvgraset. Velg den blå redden for komposisjoner med sølvbladerte planter, eller hvis du foretrekker kontrastfargearrangement, smaragd-skarlagensrøde cogon gresset.

Ta en titt på bildene av plantene våre og velg dekorative planteplanter for å finne de som passer perfekt til hagesystemet ditt. Du vil finne alle detaljer angående forventet høyde, vane og andre spesifikke egenskaper for en gitt plante i beskrivelsen. Vi tilbyr velutviklede prydgrasfrøplanter i potter. Vi garanterer god handleopplevelse til konkurransedyktige priser!