• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Siergraszaailingen

Elke tuinier kent de schoonheid en elegantie die siergrasscheuten toevoegen aan verschillende plantenarrangementen en -composities. Als u een meer prominente rol voor grassen in uw tuin voor ogen heeft dan een gewoon gazon, dan bent u aan het juiste adres. Onze online winkel en postorder tuinwinkel bieden een uitstekende selectie van de mooiste en meest diverse soorten en variëteiten van siergrasscheuten, speciaal voor u. Plant ze als randbeplanting, langs vijvers, in schalen, dozen, plantenbakken of hangende manden voor verbluffende visuele effecten die uw verwachtingen zullen overtreffen!

Onder andere geweldige planten, bevelen wij de scheuten van het witte en roze pampagras aan. Nodig deze torenhoge schoonheden uit in uw tuin en verwacht overvloedige, grote, pluizige, oorvormige bloeiwijzen in aantrekkelijke pastelkleuren. Het iets lagere, maar eveneens pluizige, espartogras ziet er ook schattig uit langs randen. Voor liefhebbers van uniek gekleurde bladeren is de robuuste en makkelijk te kweken Japanse zegge, bonte Japanse zegge (Oshima kan suge) en het onderhoudsvriendelijke, prachtig bloeiende Chinese zilvergras een goede keuze. Kies voor het blauwe schapengras bij composities met zilverbladige planten of, als u contrasterende kleurarrangementen verkiest, het smaragd-rode cogongras.

Blader door de afbeeldingen van onze planten en kies uit onze siergrasscheuten die perfect passen bij uw tuinarrangement. Elke plantbeschrijving geeft details over de verwachte hoogte, groeiwijze en andere specifieke kenmerken. Onze siergrasscheuten zijn goed ontwikkeld en worden in potten geleverd, zodat u verzekerd bent van een vlotte winkelervaring tegen concurrerende prijzen!