Benih Pansy

Kedai taman kami menawarkan biji-bijian taman peri, taman bunga yang popular dan tercinta. Kami mempunyai sebilangan besar jenis stok yang berbeza terutamanya dalam saiz, warna dan bentuk bunga mereka. Melalui pemilihan ini dengan berhati-hati dan pilih pelbagai taman kegemaran anda untuk menghiasi taman atau balkoni anda. Anda boleh mencampurkannya dan membuat perkiraan bunga hebat di sempadan anda atau di dalam pasu.

Taman pansies datang dalam hampir semua warna pelangi dan bunga mereka mungkin unicolour atau bikini. Berbagai "Black King" dengan kelopak ungu hitam atau gelap pasti akan menarik perhatian anda. Ia harmonis di atas katil bunga dengan pelbagai "Silverbride" yang menghasilkan bunga putih dan hitam. "Rokoko Germania Exclusiv Mischung" mungkin juga menangkap mata anda. Pelbagai ini menghasilkan bunga berwarna-warni dengan kelopak frizzled dan pasti menonjol dari pansies taman yang lain. Kami juga mengesyorkan jenis "Liebesduett", "Lord Beaconsfield", "Orange Sun", "Celestial Blue" dan "Orange Violet" yang akan mengubah katil bunga anda menjadi permaidani yang terang dan berwarna-warni. Bunga bunga pansy akan menyenangkan mata anda dari musim bunga hingga awal musim panas.

Semua benih taman pisang yang terdapat di kedai dalam talian kami menonjol dengan kapasiti yang berkualiti tinggi dan berkecambah, kerana mereka datang dari pengeluar terkenal sahaja. Anda tidak akan percaya? Pilih varieti kegemaran anda dan cuba mereka keluar. Kami pasti anda akan jatuh cinta dengan pansies taman kami!