• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Termékszűrők

Legutóbb megtekintve

Ár

Árvácska vetőmag

Fedezze fel választékunkat az Árvácska vetőmagok között, amelyek népszerű és szeretett virágzó növényeket tartalmaznak, ideálisak kertjébe vagy erkélyére. Széles skálájú fajtákat kínálunk, mindegyik egyedi a virágainak méretében, színében és alakjában. Böngésszen ebben a gondosan válogatott gyűjteményben, és válassza ki kedvenc Árvácska vetőmagjait, hogy lenyűgöző virágkompozíciókat hozzon létre szegélyekben vagy cserépben.

Kerti árvácskáink hihetetlen színspektrummal rendelkeznek — szinte minden szín megtalálható a szivárványban. Válasszon egyszínű vagy kétszínű virágok közül, hogy illeszkedjen az Ön esztétikai érzékéhez. A "Black King" fajta, lenyűgöző fekete vagy sötétlila szirmokkal, biztosan felkelti az Ön figyelmét. Tökéletesen harmonizál a virágágyban a "Silverbride" fajtával, amely elegáns fekete-fehér virágokat hoz. Ha valami még egyedibbre vágyik, a "Rokoko Germania Exclusiv Mischung" fajta kócos, többszínű szirmokkal rendelkezik, és biztosan kitűnik a tipikus kerti árvácskák közül. Emellett ne hagyja ki ajánlatainkat, mint például a "Liebesduett", "Lord Beaconsfield", "Orange Sun", "Celestial Blue" és "Orange Violet" fajtákat, amelyek átalakítják virágágyását egy élénk, színes szőnyeggé. Virágokat várhat tavasztól a kora nyárig.

Minden Árvácska vetőmagunk a legmagasabb minőségű és kiváló csírázási aránnyal rendelkezik, mert kizárólag megbízható termelőktől származnak. Még mindig szkeptikus? Válassza ki kedvenc fajtáit, és tapasztalja meg a varázslatot maga is. Biztosak vagyunk benne, hogy beleszeret kerti árvácskáinkba!