• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Pansele, Pansy

Explorați selecția noastră de semințe de Pansele, plantele cu flori populare și îndrăgite care sunt perfecte pentru grădina sau balconul dvs. Oferim o gamă largă de soiuri, fiecare unic în mărimea, culoarea și forma florilor sale. Răsfoiți această colecție atent selectată și alegeți semințele de Pansele preferate pentru a crea aranjamente florale uimitoare în granițe sau ghivece.

Panselele noastre de grădină oferă un spectru incredibil de culori—aproape fiecare nuanță din curcubeu este reprezentată. Alegeți din flori unicolore sau bicolore pentru a se potrivi esteticii dvs. Varietatea "Black King", cu petalele sale captivante negre sau purpurii închise, va atrage cu siguranță atenția. Se potrivește frumos într-un pat de flori cu varietatea "Silverbride", cunoscută pentru florile sale elegante alb-negru. Dacă căutați ceva și mai distinctiv, "Rokoko Germania Exclusiv Mischung" prezintă petale crețe, multicolore care o diferențiază de Panselele de grădină obișnuite. În plus, nu ratați recomandările noastre precum "Liebesduett," "Lord Beaconsfield," "Orange Sun," "Celestial Blue" și "Orange Violet," care vor transforma patul de flori într-un covor luminos și colorat. Așteptați-vă la înfloriri din primăvară până la începutul verii.

Toate semințele noastre de Pansele sunt de cea mai înaltă calitate și au rate excelente de germinare, provenind exclusiv de la producători de renume. Încă sceptic? Alegeți soiurile preferate și trăiți magia singur. Suntem convinși că vă veți îndrăgosti de Panselele noastre de grădină!

10.53 leu 17.55 leu
Promoția se încheie
10.53 leu 17.55 leu
Promoția se încheie
-40%
12.88 leu 21.47 leu
Promoția se încheie
-40%
15.24 leu 25.39 leu
Promoția se încheie
Uita-te-nu, pisica de gradina si daisy - seminte de 3 specii de plante cu flori -  - semințe -40%
19.82 leu 33.04 leu
Promoția se încheie