• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

alaluokat

Tuotesuodattimet

Hinta

Orvokin siemenet

Tutustu valikoimaamme Orvokin siemenet, suosittuihin ja rakastettuihin kukkiviin kasveihin, jotka ovat täydellisiä puutarhaasi tai parvekkeellesi. Tarjoamme laajan valikoiman lajikkeita, joista jokainen on ainutlaatuinen koon, värin ja kukintojen muodon suhteen. Selaa tätä huolella kuratoitua kokoelmaa ja valitse suosikkisi Orvokin siemenet luodaksesi upeita kukka-asetelmia istutusalueille tai ruukkuihin.

Puutarhamme orvokit tarjoavat uskomattoman värikirjon—lähes jokaista sateenkaaren väriä on edustettuna. Valitse yksivärisistä tai kaksivärisistä kukista sen mukaan, mikä sopii estetiikkaasi. "Black King" -lajike, jolla on lumoavat mustat tai tummanvioletit terälehdet, varmasti herättää huomiosi. Se sopii kauniisti kukkapenkkiin yhdessä "Silverbride"-lajikkeen kanssa, joka tunnetaan tyylikkäistä valko-mustista kukistaan. Jos etsit jotain vielä erottuvampaa, "Rokoko Germania Exclusiv Mischung" tarjoaa kiharoituja, monivärisiä kukkia, jotka erottuvat tyypillisistä puutarhaorvokeista. Lisäksi älä unohda suosituksiamme, kuten "Liebesduett," "Lord Beaconsfield," "Orange Sun," "Celestial Blue" ja "Orange Violet," jotka muuttavat kukkapenkkiisi kirkkaaksi, värikkääksi matoksi. Odota kukkia keväästä aikaiseen kesään.

Kaikki Orvokin siemenet ovat korkealaatuisia ja niillä on erinomainen itävyys, koska ne tulevat vain arvostetuista tuottajista. Vieläkö epäilet? Valitse suosikkilajikkeesi ja koe taika itse. Olemme varmoja, että rakastut puutarhamme orvokeihin!