• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Penséfrön

Utforska vårt urval av Penséfrön, som innehåller populära och älskade blommande växter perfekta för din trädgård eller balkong. Vi erbjuder ett brett sortiment av varianter, var och en unik i storlek, färg och form på sina blommor. Bläddra genom denna noggrant utvalda samling och välj dina favorit Penséfrön för att skapa fantastiska blomsterarrangemang i rabatter eller krukor.

Våra trädgårdspenséer erbjuder ett otroligt färgspektrum — nästan varje nyans i regnbågen är representerad. Välj mellan enfärgade eller tvåfärgade blommor för att matcha din estetik. Sorten "Black King", med sina fängslande svarta eller mörklila kronblad, kommer säkert att fånga din uppmärksamhet. Den harmonierar vackert på en blomsterrabatt med sorten "Silverbride", känd för sina eleganta svartvita blommor. Om du söker något ännu mer unikt, erbjuder sorten "Rokoko Germania Exclusiv Mischung" krusiga, flerfärgade kronblad som särskiljer den från typiska trädgårdspenséer. Dessutom, missa inte våra rekommendationer som "Liebesduett", "Lord Beaconsfield", "Orange Sun", "Celestial Blue" och "Orange Violet", som kommer att förvandla din blomsterrabatt till en livlig, färgrik uppvisning. Förvänta dig blommor från vår till tidig sommar.

Alla våra Penséfrön är av högsta kvalitet och har utmärkta grobarhetsgrader, eftersom de kommer uteslutande från ansedda producenter. Fortfarande skeptisk? Välj dina favoritvarianter och upplev magin själv. Vi är övertygade om att du kommer att falla pladask för våra trädgårdspenséer!