• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Zaščitna obutev

Kategorija Zaščitna obutev vam omogoča, da poiščete udobne čevlje za vrtnarska dela in izlete na podeželje. Prepričajte se sami, katere uporabne izdelke boste našli v tem razdelku.

Za udobje in varnost stopal priporočamo, da vlagate v dobro prilegajočo se zaščitno obutev. Naredili bodo delo bolj prijetno in manj naporno. Končno se boste lahko hitro in varno pomerili po parceli ali vrtu - kjer vam običajni čevlji pogosto ne uspejo.

Naša trgovina ponuja različne vrste zaščitne obutve: cokle, wellingtone in izolirane wellingtone. Stopala v teh čevljih bodo zaščitena pred celo najstrožjimi delovnimi pogoji. Blato, dež, visoka trava ali grmičevje vam ne bodo več predstavljale težav. Izolirani modeli vam bodo zagotovo prišli prav v jesensko - zimski sezoni ali spomladi, ko vas dež vedno znova preseneti in so temperature še vedno relativno nizke. Pravilni čevlji bodo preprečili, da bi se vaša stopala zmočila in prehladila. Zaščitna obutev se izkaže, da je med obiskovanjem domačih živali in delom na terenu nujno potrebna. Na gradbiščih bodo koristni tudi izolirani vodnjaki. Zagotovo boste v našem širokem asortimanu našli izdelek, ki ustreza vsem vašim zahtevam.

Zaščitna obutev mora ustrezati vrsti dela, mora biti udobna in trpežna, da boste ves čas varni. Tudi vrtnarski čevlji morajo biti dovolj strogi, da ostanejo odporni na zunanje dejavnike in popolnoma zaščitijo stopala, včasih pa tudi teleta. Treba jih je enostavno nadeti in brez kakršnih koli sponk.

Vrt je treba skrbeti vse leto, zato vaša stopala potrebujejo zaščito, ki ustreza vsakemu letnemu času. Cokle so kot nalašč za poletja in vzmeti. Ponujajo dobro prezračevanje, hkrati pa učinkovito ščitijo prste. V deževnem jesenskem vremenu pridejo v poštev višji vodnjaki. Izolirane modele priporočamo pozimi - izkažejo se za uporabne za odmetavanje snega z dovozne poti ali za osvoboditev rastlin pred prekomerno težo snežne odeje.

Ne čakajte in vložite v nekaj parov zaščitne obutve za različne pogoje. Izbirajte med udobnimi modeli, ki ščitijo pred vlago, mrazom, blatom in poškodbami. Naše spletne trgovine ponujajo širok izbor zaščitnih čevljev in čevljev po konkurenčnih cenah, bodisi za dame, moške ali otroke. Ne bi verjeli, koliko izdelkov vas čaka tukaj, dokler jih niste videli vsi. Vabimo vas na priročno nakupovalno turo.