• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Защитни обувки

Категорията Защитни обувки ви позволява да намерите удобни обувки за градинарска работа и пътувания до провинцията. Вижте сами какви полезни продукти ще намерите в този раздел.

Препоръчваме да инвестирате в добре прилягащите защитни обувки в името на комфорта и безопасността на краката си. Те ще направят работата по-приятна и по-малко изморителна. Най-накрая ще можете да се придвижите бързо и безопасно в градината или градината - където обикновените обувки често биха ви провалили.

Нашият магазин предлага различни видове защитни обувки: запушалки, венингтон и изолирани пробивни канали. Краката в тези обувки ще бъдат защитени дори от най-суровите условия на работа. Кал, дъжд, висока трева или храсти вече няма да ви представляват проблем. Изолираните модели определено ще ви бъдат полезни през есенно - зимния сезон или през пролетта, когато дъждът ви изненадва отново и отново, а температурите все още са сравнително ниски. Правилните обувки ще предотвратят намокрянето и настинката на краката ви. Защитните обувки се оказват абсолютно необходими, докато посещават селскостопански животни и работят на полето. Изолираните сондажи ще бъдат полезни и на строителни площадки. Определено ще намерите продукт, който отговаря на всички ваши изисквания в нашия богат асортимент.

Защитните обувки трябва да отговарят на вида на работата, трябва да бъдат както удобни, така и издръжливи, за да бъдат в безопасност по всяко време. Обувките за градинарство също трябва да са достатъчно твърди, така че да останат устойчиви на външни фактори и да защитят напълно краката, а понякога и прасците. Те трябва да бъдат лесни за поставяне и да не съдържат никакви граплиращи се части.

За градината трябва да се грижи целогодишно, следователно краката ви се нуждаят от защита, която отговаря на всеки даден сезон. Сапурите са идеални за лятото и изворите. Те предлагат добра вентилация, като същевременно защитават пръстите на краката ефективно. По-високите уедингтън идват в ръка при дъждовното есенно време. Препоръчваме изолираните модели за зимата - те се оказват полезни за изхвърляне на сняг от алеята ви или за освобождаване на растенията от снежната покривка с наднормено тегло.

Не чакайте и инвестирайте в няколко чифта защитни обувки за различни условия. Изберете от удобни модели, които предпазват от влажност, студ, кал и наранявания. Нашите онлайн магазини предлагат богат избор от защитни обувки и ботуши на конкурентни цени, независимо дали са за дами, мъже или деца. Не бихте повярвали, колко продукти ви очакват тук, докато не ги видите всички. Каним ви на удобна обиколка за пазаруване.