• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Zaštitna obuća

Kategorija Zaštitna obuća omogućuje vam da pronađete udobne cipele za vrtlarske radove i izlete u prirodu. Uvjerite se sami, koji će se korisni proizvodi naći u ovom odjeljku.

Preporučujemo da uložite u dobro uklopljenu zaštitnu obuću radi udobnosti i sigurnosti vaših stopala. Učinit će posao ugodnijim i manje napornim. Napokon ćete se moći brzo i sigurno kretati po parceli ili vrtu - gdje vam obične cipele često ne bi uspjele.

Naša trgovina nudi razne vrste zaštitne obuće: klompe, bunare za bušenje i izolirane wellingtonove. Noga u ovim cipelama bit će zaštićena od čak i najgorih radnih uvjeta. Blato, kiša, visoka trava ili grmlje više vam neće predstavljati problem. Izolirani modeli definitivno će vam dobro doći tijekom jesensko - zimske sezone ili u proljeće, kada vas kiša uvijek iznova iznenađuje, a temperature su i dalje relativno niske. Pravilna obuća spriječit će da vam stopala budu vlažna i hladna. Zaštitna obuća pokazala se apsolutno potrebnom dok pohađate domaće životinje i rade na terenu. Izolirani bunari će vam dobro doći na gradilištima. U našem širokom asortimanu sigurno ćete pronaći proizvod koji zadovoljava sve vaše potrebe.

Zaštitna obuća mora odgovarati vrsti posla, mora biti i udobna i izdržljiva kako bi ste bili sigurni u svakom trenutku. Vrtlarice također trebaju biti dovoljno ukočene, tako da ostaju otporne na vanjske čimbenike i u potpunosti štite stopala, a ponekad i telad. Treba ih lako obući i bez ikakvih dijelova koji se grabe.

O vrtu treba voditi brigu tijekom cijele godine, stoga su vam potrebna stopala zaštita koja odgovara bilo kojem godišnjem dobu. Klompe su savršene za ljeta i opruge. Nude dobru ventilaciju, a istovremeno učinkovito štite nožne prste. Viši bunari dobro dolaze u kišnom jesenskom vremenu. Preporučujemo izolirane modele za zimu - pokazali su se korisnim za uklanjanje snijega s kolnika ili oslobađanje biljaka od snježnog pokrivača prekomjerne težine.

Ne čekajte i uložite u nekoliko pari zaštitne obuće za različite uvjete. Odaberite između udobnih modela koji štite od vlage, hladnoće, blata i ozljeda. Naše internetske trgovine nude širok izbor zaštitnih cipela i čizama po konkurentnim cijenama, bilo za žene, muškarce ili djecu. Ne biste vjerovali, koliko proizvoda vas ovdje čeka, dok ih niste sve vidjeli. Pozivamo vas na zgodan shopping šetnju.