• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Védőlábbeli

A Védőcipők kategóriában kényelmes cipőt találhat kertészeti munkákhoz és vidéki kirándulásokhoz. Nézd meg magadnak, milyen hasznos termékeket talál ebben a szakaszban.

Javasoljuk, hogy fektessen be a jól illeszkedő védőcipőbe a láb kényelme és biztonsága érdekében. Ezek élvezetesebbé és kevésbé fárasztóvá teszik a munkát. Végül gyorsan és biztonságosan át tudja mozgatni a telekot vagy a kertet - ahol a hétköznapi cipő gyakran megbukik.

Üzletünkben különféle védőcipőket kínálnak: klumpa, wellington és szigetelt wellington. Ezekben a cipőkben a lábak még a legrosszabb munkakörülményektől is védettek lesznek. Sár, eső, magas fű vagy cserjék nem jelentenek problémát. A szigetelt modellek határozottan hasznosak lesznek az őszi-téli szezonban vagy tavasszal, amikor az eső újra és újra meglep, és a hőmérséklet továbbra is viszonylag alacsony. A megfelelő cipő megakadályozza a lábad nedvesedését és hidegét. A védőcipők feltétlenül szükségesek a haszonállatok látogatása és a szántóföldi munka során. A szigetelt welltontons hasznos lesz az építkezéseken is. A széles választékban minden bizonnyal talál egy olyan terméket, amely megfelel minden igényének.

A védőcipőnek meg kell felelnie a munka típusának, kényelmesnek és tartósnak kell lennie, hogy mindenkor biztonságban lehessen. A kerti cipőknek is elég merevnek kell lenniük, így ellenállnak a külső tényezőknek, és teljes mértékben megvédik a lábad, és néha a borjak. Könnyen fel kell szerelni őket, és nem szabad megkímélniük azokat.

A kerttel egész évben gondoskodni kell, ezért a lábadnak az adott évszaknak megfelelő védelemre van szükségük. A klumpa kiválóan alkalmas nyárokra és forrásokra. Jó szellőzést kínálnak, miközben hatékonyan védik a lábujjakat. A magasabb welltontonok esős őszi időjárásban járnak. A szigetelt modelleket télen ajánljuk - ezek hasznosnak bizonyulnak a hó eltávolításához az autópályáról, vagy a növények megszabadításához a túlsúlyos hótakarótól.

Ne várjon, és fektessen be néhány pár védőcipőbe, különböző körülmények között. Válasszon a kényelmes modellek közül, amelyek védelmet nyújtanak a páratartalom, a hideg, az iszap és a sérülések ellen. Online áruházak széles választékát kínálja védőcipők és csizmák versenyképes áron, akár nők, férfiak vagy gyermekek számára. Nem hinné el, hogy hány termék vár rád itt, amíg meg nem találta őket. Meghívjuk Önt egy kényelmes bevásárló túrára.