• 488.89 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Încălțăminte de protecție

Categoria încălțăminte de protecție vă permite să găsiți încălțăminte confortabilă pentru munca de grădinărit și excursii în mediul rural. Vedeți singur, ce produse utile veți găsi în această secțiune.

Vă recomandăm să investiți în încălțămintea de protecție care să se potrivească bine pentru confortul și siguranța picioarelor. Vor face munca mai plăcută și mai puțin obositoare. În sfârșit, veți putea să vă deplasați pe alocare sau grădină - în cazul în care încălțămintea obișnuită te-ar defecta adesea - rapid și în siguranță.

Magazinul nostru oferă diverse tipuri de încălțăminte de protecție: înfundări, godeuri și puțuri izolate. Picioarele acestor încălțăminte vor fi protejate de condiții de muncă chiar mai dure. Noroiul, ploaia, iarba înaltă sau arbuștii nu vă vor mai pune problema. Modelele izolate vor veni cu siguranță la îndemână în perioada de toamnă - iarnă sau primăvara, când ploaia tinde să te surprindă din nou, iar temperaturile sunt încă relativ scăzute. Pantofii adecvați vor împiedica picioarele să se ude și să se răcească. Încălțămintea de protecție se dovedește a fi absolut necesară în timp ce participă la animale de fermă și lucrează pe câmp. Pântecile izolate vor veni la îndemână și pe șantiere. Cu siguranță, veți găsi un produs care îndeplinește toate cerințele dvs. în sortimentul nostru larg.

Încălțămintea de protecție trebuie să se potrivească tipului de lucru, trebuie să fie confortabilă și durabilă pentru a vă menține în siguranță în orice moment. Încălțămintea de grădinărit trebuie, de asemenea, să fie suficient de rigidă, astfel încât acestea să rămână rezistente la factorii externi și să vă protejeze complet picioarele și uneori vițeii. Acestea ar trebui să fie ușor de montat și libere de orice piese de prindere.

Grădina trebuie să aibă grijă tot timpul anului, de aceea picioarele dvs. au nevoie de protecție care să se potrivească oricărui anotimp dat. Ceasurile sunt perfecte pentru veri și izvoare. Oferă o ventilație bună, protejând efectiv degetele de la picioare. Ponderile mai mari vin în mână pe vremea ploioasă de toamnă. Recomandăm modelele izolate pentru iarnă - se dovedesc a fi utile pentru împingerea zăpezii de pe intrare sau pentru eliberarea plantelor de stratul de zăpadă supraponderal.

Nu așteptați și investiți în câteva perechi de încălțăminte de protecție pentru diferite condiții. Alegeți dintre modele confortabile care protejează de umiditate, frig, noroi și răni. Magazinele noastre online oferă o gamă largă de încălțăminte și cizme de protecție la prețuri competitive, indiferent dacă sunt pentru femei, bărbați sau copii. Nu ai crede, câte produse te așteaptă aici, până nu le vei vedea pe toate. Vă invităm pentru un tur de cumpărături convenabil.