• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Suojajalkineet

Suojajalkineet-luokan avulla voit löytää mukavia kenkiä puutarhatöihin ja maaseutumatkoihin. Katso itse, mitä hyödyllisiä tuotteita löydät tästä osiosta.

Suosittelemme investoimaan hyvin istuviin suojajalkineisiin jalkojesi mukavuuden ja turvallisuuden vuoksi. Ne tekevät työstä nautinnollisemman ja vähemmän väsyttävän. Voit vihdoin siirtyä nopeasti ja turvallisesti vaihtoehdon tai puutarhan poikki - missä tavalliset kengät usein epäonnistuvat.

Myymälämme tarjoaa erilaisia suojajalkineita: tukkeja, hylsyjä ja eristettyjä kenkiä. Näiden kenkäjen jalat on suojattu vaikeimmiltakin työoloilta. Muta, sade, korkea ruoho tai pensaat eivät aiheuta sinulle enää ongelmaa. Eristetyt mallit ovat ehdottomasti hyödyllisiä syksyllä - talvikaudella tai keväällä, jolloin sade yleensä uudestaan yllättää ja lämpötilat ovat edelleen suhteellisen alhaiset. Oikeat kengät estävät jalat kastumasta ja kylmästä. Suojajalkineet osoittautuvat ehdottoman välttämättömiksi käydessään maatilan eläimiä ja työskentelemällä pellolla. Eristetyt welltontonit ovat hyödyllisiä myös rakennustyömailla. Löydät varmasti tuotteen, joka täyttää kaikki vaatimuksesi laajasta valikoimastamme.

Suojajalkineiden on oltava sopivia työskentelytyypeille, ja niiden on oltava sekä mukavia että kestäviä, jotta voit olla turvassa aina. Puutarhanhoitokenkien on myös oltava riittävän jäykkiä, joten ne kestävät ulkoisia tekijöitä ja suojaavat jalkojasi ja joskus vasikoita täysin. Niiden tulisi olla helppo kiinnittää ja niissä ei saa olla kouristusosia.

Puutarhasta on huolehdittava ympäri vuoden, joten jalat tarvitsevat suojaa, joka sopii mihin tahansa vuodenaikaan. Tukkot ovat täydellisiä kesät ja lähteet. Ne tarjoavat hyvän ilmanvaihdon ja samalla suojaavat varpaita tehokkaasti. Korkeammat welltontonit tulevat käsiin sateisella syksyllä. Suosittelemme eristettyjä malleja talveksi - ne osoittautuvat hyödyllisiksi lumen laputtamiseen ajotieltä tai kasvien vapauttamiseksi ylipainoisesta lumikatteesta.

Älä odota ja sijoita pariin suojajalkinepariin eri olosuhteissa. Valitse mukavista malleista, jotka suojaavat kosteudelta, kylmältä, mudalta ja loukkaantumiselta. Verkkokaupoissamme on laaja valikoima suojakenkiä ja saappaita kilpailukykyiseen hintaan, naisille, miehille tai lapsille. Et usko, kuinka monta tuotetta odottaa sinua täällä, kunnes olet nähnyt ne kaikki. Kutsumme sinut kätevään ostoskierrokseen.