• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Bombažne vrvice

Če iščete naravno, večnamensko vrvico, upoštevajte naše bombažne vrvice in vrvice. Okolju prijazni, trpežni in močni izdelki bodo dobro prišli doma in na vrtu. Vabimo vas, da izveste več o njih!

Iščete način, kako povezati rastline, ne da bi poškodovali njihova nežna stebla? Pri tem vam bo pomagala bombažna vrvica 1,5 mm - 100 m od priznanega podjetja Browin. Ta 100-odstotna naravna vrvica brez umetnih dodatkov ne škoduje rastlinam in izstopa z odlično trajnostjo. Lahko ga uporabite tudi za zlaganje mladih dreves in grmovnic. Bombažne vrvice in vrvice, ki so na voljo v naši trgovini, se bodo izkazale tudi za uporabne pri pakiranju paketov, tesnilnih vrečk ali pripravi okrasnih. Očarajo s svojim naravnim videzom, zato so obvezna sestavina pri urejanju zelenih vogalov na balkonih in terasah. So tako praktični kot plastične vrvice in zaponke, vendar bo njihov naraven, organski videz usklajen z drugimi okolju prijaznimi dodatki in okraski.

Bombažne vrvice in vrvice najboljših poljskih proizvajalcev so na voljo po dostopnih cenah v naši trgovini. Ne zamudite te priložnosti in poglejte, koliko boste prihranili z naročilom visokokakovostnih izdelkov z brezplačno dostavo na dom. Želimo vam prijetno nakupovalno potovanje!