• 149.00 Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Pamučne vrpce

Ako tražite prirodnu, višenamjensku vrpcu, uzmite u obzir naše pamučne vrpce i vrpce. Ekološki, izdržljivi i jaki proizvodi dovest će vam kod kuće i u vrtu. Pozivamo vas da saznate više o njima!

Tražite li način da vežete biljke, a da pritom ne povrijedite njihove nježne stabljike? Pamučna vrpca 1,5 mm - 100 m od renomirane tvrtke Browin pomoći će vam u tom pogledu. Ova 100% prirodna vrpca bez umjetnih dodataka ne šteti biljkama i ističe se izvrsnom trajnošću. Možete je koristiti i za slaganje mladih stabala i grmlja. Pamučne vrpce i vrpce dostupne u našoj trgovini također će se pokazati korisnim u pakiranju paketa, vreća za brtvljenje ili pripremi ukrasa. Oduševljavaju svojim prirodnim izgledom, pa su stoga obvezna komponenta u uređenju zelenih kutova na balkonima i terasama. Oni su praktični kao plastične vrpce i kopče, ali njihov će prirodni, organski izgled uskladiti s ostalim ekološkim dodacima i ukrasima.

Pamučne vrpce i vrpce najboljih poljskih proizvođača dostupne su po pristupačnim cijenama u našoj trgovini. Ne propustite ovu priliku i pogledajte koliko ćete uštedjeti naručivanjem visokokvalitetnih proizvoda uz besplatnu dostavu na kuću. Želimo vam ugodno šoping putovanje!