• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Pamučne vrpce

Dobrodošli u naš izbor Pamučnih Konaca i Užadi – prirodno, višenamjensko rješenje za različite potrebe. Naši ekološki, izdržljivi i jaki proizvodi pokazat će se praktičnima u kući i vrtu. Otkrijte danas njihovu svestranost i prednosti!

Tražite nježan način za podršku vašim biljkama? Pamučno uže debljine 1,5 mm i dužine 100 m renomiranog poduzeća Browin dizajnirano je da brine o vašem vrtu bez oštećenja nježnih stabljika. Izrađeno od 100% prirodnih materijala i bez umjetnih dodataka, ovo uže je sigurno za biljke i ističe se svojom izvanrednom izdržljivošću. Idealno je i za potporu mladim stablima i grmovima. Osim u vrtlarstvu, Pamučni Konaci i Užad iz naše trgovine savršeni su za zamatanje paketa, pečaćenje vrećica ili izradu ukrasa. Njihov prirodan izgled je neophodan za stvaranje mirnih zelenih površina na balkonima i terasama. Nude praktičnost plastičnih konaca i spojnica, ali donose prirodan, organski estetski dojam koji se dobro uklapa s ekološkim dodacima i dekoracijama.

Kupujte najfinije Pamučne Konace i Užad od vodećih poljskih proizvođača u našoj trgovini – po konkurentnim cijenama. Iskoristite ovu priliku da uštedite i uživate u proizvodima visoke kvalitete s pogodnošću besplatne dostave na dom. Želimo vam ugodnu i zadovoljavajuću kupovinu!