• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Pamut zsinórok

Ha természetes, többcélú zsineget keres, vegye figyelembe a pamut zsinórokat és zsinórokat. A környezetbarát, tartós és erős termékek otthon és a kertben is kézhez fognak kerülni. Meghívjuk Önt, hogy többet megtudjon róluk!

Keres egy módszert a növények megkötésére anélkül, hogy megsértené a gyengéd szárát? Ebben a tekintetben a neves Browin cégtől 1,5 mm-től 100 méterre található pamut zsinór segít. Ez a 100% -ban természetes zsinór, mesterséges adalékanyagok nélkül, nem károsítja a növényeket, és kitűnő tartóssággal emelkedik ki. Használhatja azt fiatal fák és cserjék rakására is. A boltban elérhető pamut zsinórok és zsinórok is hasznosak lehetnek csomagok csomagolásakor, zsákok lezárásakor vagy díszek készítésében. Örülnek természetes megjelenésüknek, ezért kötelező alkotóelem az erkélyek és teraszok zöld sarkának elrendezésében. Olyan praktikusak, mint a műanyag zsinegek és kapocsok, de természetes, organikus megjelenésük harmonizálódik más környezetbarát kiegészítőkkel és dekorációkkal.

A legjobb lengyel gyártók pamut zsinórok és zsinórok megfizethető áron kaphatók üzletünkben. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget és nézze meg, mennyit takaríthat meg, ha kiváló minőségű termékeket rendel meg, ingyenes házhozszállítással. Kellemes vásárlási utat kívánunk Önnek!