• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Pamut zsinórok

Üdvözlünk a Pamutfonál és -kötél választékunkban – egy természetes és sokoldalú megoldás számos igényhez. Környezetbarát, tartós és erős termékeink otthonában és a kertben egyaránt hasznosnak bizonyulnak. Fedezze fel ma a sokoldalúságukat és előnyeiket!

Gyengéd módot keres növényei alátámasztására? A híres Browin cégtől származó 1,5 mm – 100 m Pamutkötél úgy lett tervezve, hogy kertjét gondozza anélkül, hogy megsértené a növények törékeny szárát. 100% természetes anyagokból készült, mesterséges adalékanyagoktól mentes, ez a kötél biztonságos a növények számára és kiemelkedő tartóssággal rendelkezik. Ideális fiatal fák és bokrok támogatására is. A kertészeten túl, boltunk Pamutfonáljai és -kötelei tökéletesek csomagok becsomagolására, zsákok lezárására vagy díszítőelemek készítésére. Természetes megjelenésük elengedhetetlen a nyugalmas zöld területek kialakításához balkonokon és teraszokon. A műanyag fonálak és kapcsok praktikumát nyújtják, de természetes, organikus esztétikájukkal harmonizálnak a környezetbarát kiegészítőkkel és díszítésekkel.

Vásároljon a legjobb Pamutfonálakat és -köteleket a legkiválóbb lengyel gyártóktól boltunkban – mind versenyképes áron. Használja ki ezt a lehetőséget a megtakarításra és élvezze a magas minőségű termékeket a házhoz szállítás kényelmével. Kellemes és kielégítő vásárlást kívánunk!