• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Puuvillalangat

Tervetuloa valikoimaamme Puuvillanarut ja -langat – luonnollinen, monipuolinen ratkaisu monenlaisiin tarpeisiin. Ympäristöystävälliset, kestävät ja vahvat tuotteemme osoittautuvat käteviksi kotona ja puutarhassa. Tutustu niiden monikäyttöisyyteen ja etuihin jo tänään!

Etsitkö hellävaraista tapaa tukea kasvejasi? Tunnetun Browin-yrityksen Puuvillanaru 1,5 mm – 100 m on suunniteltu hoitamaan puutarhaasi vahingoittamatta herkkiä varsia. Valmistettu 100% luonnollisista materiaaleista ja vapaa keinotekoisista lisäaineista, tämä narumme on turvallinen kasveille ja erittäin kestävä. Se on ihanteellinen myös nuorten puiden ja pensaiden tukemiseen. Puutarhanhoidon lisäksi myymälämme Puuvillanarut ja -langat sopivat erinomaisesti pakettien käärimiseen, pussien sinetöimiseen tai koristeiden valmistukseen. Niiden luonnollinen ulkonäkö on välttämätön rauhallisten viheralueiden luomiseksi parvekkeilla ja terasseilla. Ne tarjoavat muovinarujen ja -klipsien käytännöllisyyden, mutta tuovat luonnollisen, orgaanisen estetiikan, joka sopii hyvin yhteen ympäristöystävällisten lisävarusteiden ja koristeiden kanssa.

Osta parhaita Puuvillanaruja ja -lankoja johtavilta puolalaisilta valmistajilta kaupastamme – kaikki kilpailukykyiseen hintaan. Hyödynnä tämä mahdollisuus säästää ja nauti korkealaatuisista tuotteista ilmaisen kotiinkuljetuksen mukavuudella. Toivotamme sinulle miellyttävää ja tyydyttävää ostoskokemusta!