• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Puuvillalangat

Jos etsit luonnollista, monikäyttöistä lankaa, ota puuvillalangat ja narut huomioon. Ympäristöystävälliset, kestävät ja vahvat tuotteet tulevat kädessä kotona ja puutarhassa. Kutsumme sinut oppimaan lisää heistä!

Etsitkö tapaa sitoa kasveja vahingoittamatta niiden tarjousvarret? Puuvillalanka 1,5 mm - 100 metrin päässä tunnetusta Browin-yrityksestä auttaa sinua tässä suhteessa. Tämä 100% luonnollinen naru ilman keinotekoisia lisäaineita ei vahingoita kasveja ja erottuu erinomaisella kestävyydellä. Voit käyttää sitä myös nuorten puiden ja pensaiden pinoamiseen. Myymälässämme olevat puuvillalangat ja -langat osoittautuvat myös hyödyllisiksi pakettien pakkaamisessa, sinetöintipusseissa tai koristeiden valmistuksessa. Ne ilahduttavat luonnollista ulkonäköään, joten ne ovat pakollinen osa vihreiden kulmien järjestämisessä parvekkeilla ja terasseilla. Ne ovat yhtä käytännöllisiä kuin muoviset narut ja lukot, mutta niiden luonnollinen, orgaaninen ilme harmonisoituu muiden ympäristöystävällisten tarvikkeiden ja koristeiden kanssa.

Parhaiden puolalaisten valmistajien puuvillalangat ja narut ovat saatavana kohtuulliseen hintaan myymälästämme. Älä missaa tätä tilaisuutta ja katso, kuinka paljon säästät, kun tilaat korkealaatuisia tuotteita ilmaisella kotiinkuljetuksella. Toivotamme sinulle miellyttävää ostosmatkaa!