• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Sfoară de bumbac

Dacă sunteți în căutarea unei sfoară naturală, polivalentă, luați în considerare firele de cordon și cordoanele noastre. Produsele ecologice, durabile și puternice vor veni la îndemână acasă și în grădină. Vă invităm să aflați mai multe despre ele!

Căutați o modalitate de a lega plantele fără a vă răni tulpinile fragede? Cablul de bumbac 1,5 mm - 100 m de la renumita companie Browin vă va ajuta în această privință. Acest cordon 100% natural, fără aditivi artificiali, nu dăunează plantelor și iese în evidență cu o durabilitate excelentă. Puteți să-l utilizați și pentru arbori tineri și arbuști. Firele de bumbac și șnururile disponibile în magazinul nostru se vor dovedi utile și pentru ambalarea coletelor, pungilor de etanșare sau pregătirii ornamentelor. Ei se încântă cu aspectul lor natural, de aceea sunt o componentă obligatorie în amenajarea colțurilor verzi la balcoane și terase. Sunt la fel de practice ca sfoară și agrafe de plastic, dar aspectul lor natural, organic, se va armoniza cu alte accesorii și decorațiuni ecologice.

Firele de bumbac și șnururile de la cei mai buni producători polonezi sunt disponibile la prețuri accesibile la magazinul nostru. Nu ratați această oportunitate și vedeți cât de mult veți economisi comandând produse de înaltă calitate, cu livrare gratuită la domiciliu. Vă dorim o călătorie plăcută la cumpărături!