Twin kapas

Sekiranya anda mencari sejenis twine semula jadi, ambil twin cotton dan cord kami. Produk mesra alam, tahan lama dan kuat akan datang di rumah dan di taman. Kami menjemput anda untuk mengetahui lebih lanjut tentang mereka!

Adakah anda sedang mencari cara untuk mengikat tanaman tanpa mencederakan batang lembut mereka? Kain kapas 1.5 mm - 100 m dari syarikat Browin yang terkenal akan membantu anda dalam hal itu. Kord semula jadi 100% tanpa bahan tambahan tiruan tidak membahayakan tumbuh-tumbuhan dan menonjol dengan ketahanan yang sangat baik. Anda juga boleh menggunakannya untuk menyemai pokok-pokok muda dan pokok renek. Kawat twin dan kord yang terdapat di kedai kami juga akan terbukti berguna dalam bungkusan pembungkusan, beg penyegel atau penyediaan perhiasan. Mereka senang dengan rupa semulajadi mereka, oleh itu komponen wajib dalam mengatur sudut hijau di balkoni dan teres. Mereka adalah praktikal seperti twin plastik dan cengkaman, tetapi rupa semulajadi mereka organik akan harmoni dengan aksesori dan hiasan mesra alam yang lain.

Kain twin dan kord dari pengilang Poland yang terbaik boleh didapati dengan harga yang berpatutan di kedai kami. Jangan ketinggalan peluang ini dan lihat, berapa banyak yang akan anda simpan dengan menempah produk berkualiti tinggi dengan penghantaran rumah percuma. Kami mengharapkan perjalanan membeli-belah yang menyenangkan!