• 488.89 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru Orhidee

Căutați îngrășăminte pentru orhidee? Veți găsi cea mai largă selecție de produse destinate îngrijirii acestor plante de ghiveci populare, admirate, aici, în magazinul nostru online de grădină. Orhideele câștigaseră demult inimile grădinarilor de acasă ca plante ușor de cultivat și excepțional de ornamentale datorită florilor lor mari care apar în fiecare anotimp al unui an. Pentru a permite orhideelor să vă împodobească casa pe tot parcursul anului, trebuie să le fertilizați corespunzător. Fertilizarea în exces și alegerea greșită a produselor pot provoca totuși mai mult rău decât bine. Din fericire, ai ajuns la locul potrivit - Piața de semințe de grădină.

Această subcategorie a magazinului nostru cuprinde îngrășăminte de orhidee dovedite, care prezintă fiabilitate garantată. Oferim produse de renume, mărci de încredere, precum Agrecol, Biopon, Compo, Florovit, Substral, Target și Zielony Dom, care vă permit să aveți grijă în mod corespunzător de florile preferate! Dacă apreciați eficiența și confortul, comandați bețe de îngrășământ Orchid - acțiune de 3 luni - de la Substral sau nutrientul Orchid Power de la Compo! Trebuie doar să puneți ultimele două produse în oală și ... să uitați de fertilizarea orhideei până la o duzină de săptămâni. Dacă doriți să utilizați îngrășământ lichid concentrat în suplimentarea cu orhidee, vă recomandăm să aplicați îngrășământul mineral pentru orhidee Zielony Dom, îngrășământul orhidee Biopon Blooming Time, îngrășământul orhidee Agrecol sau îngrășământul orhidee „Moc Kwiatów” (abundență de flori) de la țintă. De asemenea, dorim să vă încurajăm să testați ceața de îngrășământ gata de utilizare, cum ar fi Îngrășământul pentru orhidee Pump Sprayer de la Zielony Dom, Rejuvenator pentru orhidee Florovit și nutrientul pentru orhidee „Krople Natury” (Picături de natură) de la Target. Toate produsele menționate mai sus sunt disponibile la prețuri excepțional de mici în magazinul nostru online. Pentru ca frunzele de orhidee să strălucească frumos, utilizați șervețele Agrecol Care pentru orhidee și alte plante ornamentale. În cazul în care orhideele dvs. prezintă vigoare limitată, nu înfloriți și dezvoltați rădăcini urâte, uscate, hrăniți-le cu vaccinul orhidee micorriză de la Zielony Dom, care este bogat în microorganisme utile și, prin urmare, crește rezistența generală la creștere și rezistența plantei.

Aceasta este doar o fracțiune din selecția noastră de produse dedicate orhideelor. Răsfoiți toate produsele noastre și faceți o comandă - îngrășămintele noastre vă permit orhideelor să vă surprindă cu o înflorire și mai lungă și mai abundentă!