• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Orchidea Műtrágyák

Orkideatápokat keres? Fedezze fel a legnagyobb választékot a népszerű, szeretett cserepes növények ápolására tervezett termékeink közül online kertészeti áruházunkban. Az orchideák hosszú ideje meghódították a házikerti termesztők szívét, mint könnyen nevelhető és kivételesen dekoratív növények, köszönhetően nagy, az évszakokon átívelő virágaiknak. Ahhoz, hogy orchideái egész évben virágozzanak és díszítsék otthonát, a megfelelő táplálás kulcsfontosságú. Azonban a túlzott vagy helytelen táplálás többet árthat, mint használ. Szerencsére jó helyre érkezett - a Garden Seeds Market-re.

Áruházunk ezen alkatrésze bizonyítottan megbízható orchideatápokat kínál. Termékeinket megbízható márkáktól kínáljuk, mint az Agrecol, Biopon, Compo, Florovit, Substral, Target és Zielony Dom, segítve Önt kedvenc virágzó növényei hatékony ápolásában! A kényelem és hatékonyság érdekében próbálja ki a Substral három hónapos hatású Orchidea Táp Rúdjait, vagy a Compo Orchidea Power tápanyagát. Egyszerűen helyezze ezeket a termékeket a cserépbe, és felejtse el a táplálást több hétre. Ha koncentrált folyékony tápokat részesít előnyben orchideáihoz, ajánljuk a Zielony Dom Ásványi Orchidea Tápot, a Biopon Virágzási Idő Orchidea Tápot, az Agrecol Orchidea Tápot, vagy a Target "Moc Kwiatów" (Virágok Bősége) Orchidea Tápját. Fontolja meg készenléti permetező tápjainkat is, mint a Zielony Dom Orchidea Táp Permet, a Florovit Orchidea Újraélesztő, és a Target "Krople Natury" (A Természet Cseppjei) Orchidea tápanyagát. Mindezen termékek kivételesen kedvező áron kaphatók online áruházunkban. Az orchidea levelek fényesítéséhez használja az Agrecol Ápoló Kendőket Orchideákhoz és más Dísznövényekhez. Ha orchideái korlátozott életerőt mutatnak, nem virágoznak, vagy csúnya, száraz gyökereket fejlesztenek, táplálja őket a Zielony Dom Mikorhiza Orchidea Oltóanyaggal, ami gazdag hasznos mikroorganizmusokban, ezáltal növelve a növény általános növekedési erejét és ellenálló képességét.

Ez csak egy szelete kínálatunknak orchideatápok terén. Böngésszen termékeink között és adja le rendelését még ma - tápjaink ígérik, hogy javítják orchideái virágzásának időtartamát és bőségét!