• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Orchidea műtrágyák

Orchidea műtrágyákat keres? A legszélesebb választékot kínálja e népszerű, csodált cserepes növények ápolására itt online kerti áruházunkban. Az orchideák már régen megnyerték a házikertészek szívét, mint olyan növények, amelyek könnyen termeszthetők és kivételesen díszesek, köszönhetően az év minden évszakában megjelenő nagy virágaiknak. Annak érdekében, hogy orchideái egész évben díszíthessék otthonát, meg kell termékenyíteni őket. A túlzott megtermékenyítés és a helytelen termékválasztás azonban több kárt okozhat, mint hasznot. Szerencsére jó helyre kerültél - a kerti vetőmagpiacra.

Üzletünk ezen alkategóriája magában foglalja a bevált orchidea műtrágyákat, amelyek garantált megbízhatóságot mutatnak. Kínálunk olyan neves, megbízható márkák termékeit, mint például az Agrecol, a Biopon, a Compo, a Florovit, a Substral, a Target és a Zielony Dom, amelyek lehetővé teszik, hogy megfelelően vigyázzon virágos kedvenceire! Ha fontos a hatékonyság és a kényelem, rendeljen Orchidea műtrágya rudakat - 3 hónapos akciót - a Substraltól vagy az Orchid Power tápanyagot a Compótól! Csak az utóbbi két terméket kell az edénybe tenni, és ... akár egy tucat hétig elfelejteni az orchidea trágyázást. Ha koncentrált folyékony műtrágyát szeretne használni az orchidea pótlásában, javasoljuk a Zielony Dom ásványi orchidea műtrágya, a Biopon Blooming Time orchidea műtrágya, Agrecol orchidea műtrágya vagy a folyékony "Moc Kwiatów" (Virágok bősége) orchidea műtrágya alkalmazását a Target-ból. Szeretnénk arra is ösztönözni, hogy tesztelje a használatra kész műtrágyaködöt, mint például a Pump Sprayer Orchideatrágya a Zielony Dom-tól, a Florovit Orchideafiatalító és a "Krople Natury" (Drops of Nature) orchidea tápanyag a Target-től. Az összes fent említett termék kivételesen alacsony áron elérhető online áruházunkban. Annak érdekében, hogy az orchidea levelek gyönyörűen csillogjanak, használjon Agrecol ápoló törlőkendőket orchideákhoz és más dísznövényekhez. Abban az esetben, ha az orchideái korlátozott erővel bírnak, ne virágozzanak és fejlesszenek ki csúnya, száradó gyökereket, táplálják őket a Zielony Dom által kínált Mycorrhizal Orchidea vakcinával, amely hasznos mikroorganizmusokban gazdag, és ezért növeli a növény általános növekedési erejét és ellenállását.

Ez csak töredéke az orchideáknak szánt termékek választékának. Böngésszen végig termékeinken és rendeljen - műtrágyáink lehetővé teszik, hogy orchideái még hosszabb és bőségesebb virágzással lepjenek meg!