• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Orkidea lannoitteet

Etsitkö orkidealannoitteita? Tutustu laajimpaan tuotevalikoimaamme, joka on suunniteltu näiden suosittujen, rakastettujen ruukkukasvien hoitoon online-puutarhakaupassamme. Orkideat ovat jo kauan valloittaneet kotipuutarhureiden sydämet helposti kasvatettavina ja poikkeuksellisen koristeellisina kasveina, kiitos niiden suurten, vuodenaikojen yli kestävien kukkiensa. Jotta orkideasi kukoistaisivat ja koristaisivat kotiasi ympäri vuoden, oikeanlainen lannoitus on avainasemassa. Liiallinen tai vääränlainen lannoitus voi kuitenkin olla enemmän haitallista kuin hyödyllistä. Onneksi olet tullut oikeaan paikkaan - Garden Seeds Marketiin.

Tämä kauppamme alakategoria sisältää testattuja orkidealannoitteita, jotka ovat tunnettuja luotettavuudestaan. Tarjoamme tuotteita luotetuilta merkeiltä, kuten Agrecol, Biopon, Compo, Florovit, Substral, Target ja Zielony Dom, auttaen sinua hoitamaan tehokkaasti kukkivia suosikkejasi! Helppouden ja tehokkuuden vuoksi kokeile Substralin 3 kuukauden vaikutusaikaa kestäviä Orkidean Lannoituspuikkoja tai Compon Orkidean Voimaa. Aseta nämä tuotteet ruukkuun ja unohda lannoitus useiksi viikoiksi. Jos suosit tiivistettyjä nestemäisiä lannoitteita orkideoillesi, suosittelemme Zielony Domin Mineraaliorkidean Lannoitetta, Bioponin Kukinta-aika Orkidean Lannoitetta, Agrecolin Orkidean Lannoitetta tai Targetin nestemäistä "Moc Kwiatów" (Kukkien Voima) Orkidean Lannoitetta. Harkitse myös käyttövalmiita lannoitesumutteitamme, kuten Zielony Domin Ruiskutettavaa Orkidean Lannoitetta, Florovitin Orkidean Uudistajaa ja Targetin "Krople Natury" (Luonnon Pisarat) Orkidearavintoa. Kaikki nämä tuotteet ovat saatavilla poikkeuksellisen edullisesti verkkokaupassamme. Orkideanlehtien kiillottamiseen käytä Agrecolin Hoitopyyhkeitä Orkideoille ja muille Koristekasveille. Jos orkideasi osoittavat rajoittunutta elinvoimaa, eivät kuki tai kehittävät kuivia, epäterveitä juuria, ravitse niitä Zielony Domin Mykorritsa-Orkidea Rokotteella, joka on rikas hyödyllisten mikro-organismien suhteen ja siten lisää kasvin kasvua, voimaa ja vastustuskykyä.

Tämä on vain osa laajasta orkidealannoitevalikoimastamme. Selaa kaikkia tuotteitamme ja tee tilauksesi tänään - lannoitteemme lupaavat parantaa orkideoidesi kukinnan kestoa ja runsautta!