• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Торове за орхидеи

Търсите ли торове за орхидеи? Открийте най-широкия избор от продукти, предназначени за грижа за тези популярни и обичани растения в нашия онлайн магазин за градинарство. Орхидеите отдавна завладяха сърцата на домакинските градинари като растения, които са лесни за отглеждане и изключително декоративни благодарение на големите им цветове, които цъфтят през цялата година. За да поддържате вашите орхидеи в здраво състояние и да украсявате дома си през цялата година, правилното торене е ключово. Все пак, излишното или неправилното торене може да бъде повече вредно, отколкото полезно. Към щастието вие сте на правилното място - Garden Seeds Market.

Тази подкатегория на нашия магазин предлага разнообразие от проверени торове за орхидеи, известни с надеждността си. Предлагаме продукти от утвърдени марки като Agrecol, Biopon, Compo, Florovit, Substral, Target и Zielony Dom, които ще ви помогнат да грижите ефективно за вашите обичани цветя! За удобство и ефективност опитайте Торовете за орхидеи с действие до 3 месеца от Substral или хранителната добавка Orchid Power от Compo. Просто поставете тези продукти в саксията и забравете за торенето за няколко седмици. Ако предпочитате концентрирани течни торове за вашите орхидеи, препоръчваме Mineral Orchid Fertilizer от Zielony Dom, Biopon Blooming Time Orchid Fertilizer, Agrecol Orchid Fertilizer или течния "Moc Kwiatów" (Изобилие на цветя) Orchid Fertilizer от Target. Освен това разгледайте нашите готови за употреба торове за разпръскване, като Pump Sprayer Orchid Fertilizer от Zielony Dom, Florovit Orchid Rejuvenator и нутриента "Krople Natury" (Капки от природата) Orchid от Target. Всички тези продукти са на разположение на изключително достъпни цени в нашия онлайн магазин. За бляскави листа на орхидеите използвайте Agrecol Care Wipes за орхидеи и други декоративни растения. Ако вашите орхидеи показват ограничена жизненост, не цъфтят или развиват сухи и нездрави корени, ги подхранете с Mycorrhizal Orchid Vaccine от Zielony Dom, богат на полезни микроорганизми за стимулиране на растежа, силата и устойчивостта им.

Това е само малка част от нашия обширен асортимент торове за орхидеи. Разгледайте целия ни избор и направете поръчка днес - нашите торове обещават да подобрят продължителността и обилността на цъфтежа на вашите орхидеи!

5.17 лв
7.59 лв
12.38 лв
12.39 лв
13.65 лв