Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Ђубрива за орхидеје

Тражите ли ђубрива за орхидеје? Најшири избор производа намењених за негу ових популарних лончаница којима се дивите овде ћете наћи у нашој интернет продавници баштенских производа. Орхидеје су одавно освојиле срца домаћих вртларара биљкама које се лако узгајају и изузетно су украсне захваљујући својим великим цветовима који се појављују током сваке сезоне године. Да бисте омогућили својим орхидејама да красе ваш дом током целе године, треба их правилно оплодити. Прекомерно ђубрење и погрешан избор производа могу нанети више штете него користи. Срећом, дошли сте на право место - Вртно тржиште семена.

Ова подкатегорија наше продавнице обухвата доказана ђубрива за орхидеје која показују загарантовану поузданост. Нудимо производе познатих, поузданих брендова, као што су Агрецол, Биопон, Цомпо, Флоровит, Субстрал, Таргет и Зиелони Дом, који вам омогућавају да правилно водите рачуна о својим омиљеним цветовима! Ако цените ефикасност и удобност, наручите штапиће за ђубриво Орцхид - тромесечна акција - од Субстрала или хранљиве материје Орцхид Повер из Цомпо-а! Требало би само да последња два производа ставите у посуду и ... заборавите на ђубрење орхидеја до десетак недеља. Ако желите да користите концентровано течно ђубриво у суплементацији орхидеја, препоручујемо вам да примените минерално ђубриво Зиелони Дом, ђубриво Биопон Блооминг Тиме Орцхид, ђубриво Агрецол орхидеје или течност „Моц Квиатов“ (обиље цвећа) ђубриво за орхидеје из циља. Такође бисмо желели да вас охрабримо да тестирате готову маглу за ђубриво, као што је Пумп Спраиер Орцхид Фертилизер из Зиелони Дома, Флоровит Орцхид Рејувенатор и "Кропле Натури" (Дропс оф Натуре) хранљиви састојак за орхидеје из Таргет. Сви горе наведени производи су доступни по изузетно ниским ценама у нашој интернет продавници. Да би листови орхидеје прелепо блистали, користите марамице Агрецол Царе за орхидеје и друге украсне биљке. У случају да ваше орхидеје показују ограничену снагу, немојте цветати и развијати ружне, исушујуће корење, храните их вакцином Мицоррхизал Орцхид из Зиелони Дома која је богата корисним микроорганизмима и стога повећава укупну снагу раста и отпорност биљке.

Ово је само делић нашег избора производа посвећених орхидејама. Прегледајте све наше производе и направите поруџбину - наша ђубрива омогућавају да вас орхидеје изненаде још дужим и обилнијим цветањем!

Nema proizvoda u ovom odeljku