Baja orkid

Adakah anda mencari baja orkid? Anda akan mendapat pilihan produk yang paling luas untuk merawat tanaman periuk yang sangat digemari ini, di kedai taman dalam talian kami. Anggrek telah lama memenangi hati tukang kebun rumah sebagai tanaman yang mudah ditanam dan sangat hiasan kerana bunga besarnya muncul pada setiap musim dalam setahun. Untuk membolehkan anggrek menghiasi rumah anda sepanjang tahun, anda perlu membaja dengan betul. Pembajaan berlebihan dan pilihan produk yang salah boleh menyebabkan lebih banyak bahaya daripada kebaikan. Nasib baik, anda datang ke tempat yang betul - Pasar Benih Kebun.

Subkategori kedai kami merangkumi baja orkid terbukti yang menunjukkan kebolehpercayaan yang terjamin. Kami menawarkan produk dari jenama terkenal dan dipercayai, seperti Agrecol, Biopon, Compo, Florovit, Substral, Target dan Zielony Dom, yang membolehkan anda menjaga kegemaran anda yang betul! Sekiranya anda menghargai kecekapan dan keselesaan, pesan Orchid Fertilizer Sticks - tindakan 3 bulan - dari Substral atau nutrien Orchid Power dari Compo! Anda hanya perlu memasukkan dua produk terakhir ke dalam periuk dan ... lupakan pemupukan orkid sehingga selusin minggu. Sekiranya anda ingin menggunakan baja cecair pekat dalam suplemen anggrek, kami mengesyorkan untuk menggunakan Zielony Dom Mineral Orchid Fertilizer, Biopon Blooming Time Orchid Fertilizer, Agrecol Orchid Fertilizer atau cecair "Moc Kwiatów" (Abundance of Flowers) Orchid Fertilizer dari Target. Kami juga ingin mendorong anda untuk menguji kabus baja yang siap digunakan, seperti Pump Sprayer Orchid Fertilizer dari Zielony Dom, Florovit Orchid Rejuvenator dan "Krople Natury" (Drops of Nature) nutrien Orkid dari Target. Semua produk yang disebutkan di atas boleh didapati dengan harga yang sangat rendah di kedai dalam talian kami. Agar daun orkid dapat bersinar dengan cantik, gunakan Agrecol Care Wipes untuk Anggrek dan Tumbuhan Hiasan lain. Sekiranya anggrek anda menunjukkan kekuatan yang terhad, jangan berbunga dan tumbuh akar yang kering dan jelek, beri mereka dengan Mycorrhizal Orchid Vaccine dari Zielony Dom, yang kaya dengan mikroorganisma yang berguna dan oleh itu meningkatkan kekuatan pertumbuhan dan daya tahan tanaman secara keseluruhan.

Ini hanya sebahagian kecil dari pilihan produk kami yang dikhaskan untuk anggrek. Lihat semua produk kami dan buat pesanan - baja kami membiarkan anggrek anda mengejutkan anda dengan mekar yang lebih lama dan lebih banyak!

There are no products in this section