• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Kaalien siemenet

Sinun täytyy yksinkertaisesti ostaa Kaalien siemenet, jos pidät täytetyistä kaalinlehdistä. Tätä herkullista ruokaa voi valmistaa sekä valko- että savoijinkaalista. Nämä kasvit eivät pitäisi aiheuttaa ongelmia viljelyssä, ei edes kokemattomimmille puutarhureille.

Ehkäpä uneksit pienistä päistä, joissa on hienovarainen katkera sävy? Kokeile Brüsselin kaalien siemeniä, jotka pitävät ensimmäisistä talvimyrskyistä. Suosittelemme myös Napa-kaalin ja kiinankaalin viljelyä kokeneemmille puutarhureille. Niiden siemeniä on saatavana verkkokaupastamme kilpailukykyiseen hintaan. Koristekaali, jossa on värikkäät päät kiharaisista lehdistä, tulisi herättää kiinnostusta niillä, jotka haluavat koristella puutarhansa epätavallisella tavalla. Koristekaali sopii hyvin kukkapenkkeihin, erityisesti syksyllä, kun se saa eri värejä.

Kaikki myymämme Kaalien siemenet ovat korkealaatuisia ja itävyyskykyisiä, koska ne tulevat yksinomaan tunnetuilta tuottajilta. Tämä takaa runsaan sadon oikeissa kasvuolosuhteissa. Miksi sitten kannattaa kylvää Kaalien siemeniä puutarhassasi? Yleisesti tiedetään, että kyseessä on yksi arvokkaimmista kasveista, joka on runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita. Valitettavasti se on raskasta ja sitä tulisi välttää mahavaivoista kärsiviltä henkilöiltä. Korkean fytonidisivunsa ansiosta kaali osoittaa lääkinnällisiä, antibakteerisia ja antiviraalisia vaikutuksia. Pakastettuja lehtiä käytetään haavojen ja tulehdusten hoitoon.

Kotioloissa tarjottavamme selaaminen auttaa sinua löytämään monia kaalinlajikkeita. Älä epäröi, vaan tee tilaa puutarhassasi ja aloita kaalien kasvattaminen!

-40%
0.88 1.47
Kampanja päättyy
0.98 1.63
Kampanja päättyy
0.98 1.63
Kampanja päättyy
-40%
0.98 1.63
Kampanja päättyy
1.18 1.97
Kampanja päättyy
-40%
1.48 2.47
Kampanja päättyy
-40%
10.98 18.30
Kampanja päättyy
2.24 3.73
Kampanja päättyy
2.24 3.73
Kampanja päättyy