• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Semințe de Varză

Trebuie să achiziționați pur și simplu Semințe de Varză dacă vă plac frunzele de varză umplute. Această mâncare delicioasă poate fi pregătită atât cu varză albă, cât și cu varză de Savoia. Aceste plante nu ar trebui să creeze probleme în cultivare, nici chiar pentru grădinarii mai puțin experimentați.

Poate vă imaginați niște capete mici cu o notă subtilă de amărăciune? Încercați Semințe de Varză pentru varza de Bruxelles, care iubește primele înghețuri de iarnă. Recomandăm cultivarea varzei Napa și a bok choy chinezesc pentru grădinarii mai experimentați. Semințele lor sunt disponibile în magazinul nostru online la prețuri competitive. Varza ornamentală, cu capete colorate formate din frunze buclate, ar trebui să stârnească interesul persoanelor care doresc să-și decoreze grădina într-un mod neobișnuit. Varza ornamentală se potrivește bine în grădinile cu flori, în special în toamnă, când capătă culori diferite.

Toate Semințele de Varză vândute în magazinul nostru de grădinărie sunt de înaltă calitate și au o bună capacitate de germinare, deoarece provin exclusiv de la producători renumiți. Aceasta garantează o recoltă bogată în condițiile de creștere potrivite. De ce merită să semănați Semințe de Varză în grădina dvs.? Este cunoscut faptul că aceasta este una dintre cele mai valoroase plante, bogată în vitamine și minerale. Din păcate, este greoaie și ar trebui evitată de persoanele cu probleme de stomac. Datorită conținutului ridicat de fitoncizi, varza prezintă efecte medicinale, antibacteriene și antivirale. Frunzele înghețate sunt folosite sub formă de comprese pentru ulcer și inflamații.

Răsfoind oferta noastră acasă, veți putea găsi multe varietăți de varză. Nu ezitați, faceți puțin loc în grădina dvs. și începeți să cultivați plante de varză!

4.14 leu 6.91 leu
Promoția se încheie
-40%
4.14 leu 6.91 leu
Promoția se încheie
5.55 leu 9.26 leu
Promoția se încheie
-40%
51.67 leu 86.12 leu
Promoția se încheie
Varză furajeră "Boma" - 100 g - -40%
10.24 leu 17.06 leu
Promoția se încheie