Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Семе купуса

Једноставно морате купити сјеменке купуса ако волите пуњене листове купуса. Ово укусно јело може се припремити и са белим и савојским купусом. Ове биљке не би требале представљати никакве проблеме у култивацији чак и најмање искусним вртларима.

Можда сањате мале главе са суптилним наговештајем горчине? Испробајте семе бриселског прокулица које воли прве зимске мразеве. Препоручујемо узгој напа купуса и кинески бок цхои за више врсних вртлара. Њихово семе је доступно у нашој онлине продавници по конкурентним ценама. Украсна кељ с шареним главама, које се састоје од коврчавог лишћа, треба да побуди интересовање људи који би свој врт окитили на необичан начин. Украсни кељ добро се уклапа у цветне гредице, посебно у јесен, када попримају различите боје.

Све сјеменке купуса које се продају у нашој башти су високог квалитета и имају добар капацитет клијања, јер долазе искључиво од реномираних произвођача. Гарантује богату жетву у одговарајућим условима узгоја. Зашто вреди сијати купус у вашем врту? Познато је да је ово једна од највреднијих биљака, богата витаминима и минералима. Нажалост, то је стог и треба га избјегавати људи са стомачним проблемима. Захваљујући високом садржају фитонцида купус показује лековите, антибактеријске и антивирусне ефекте. Смрзнути листови се користе као облози за улцерације и упале.

Прегледавање наше понуде код куће ће вам омогућити да нађете много сорти купуса. Не оклевајте, направите неко место у својој башти и почните са гајењем купуса!

117.33 din 195.67 din
Промоција завршава
117.33 din 195.67 din
Промоција завршава
-40%
117.33 din 195.67 din
Промоција завршава
298.33 din 497.33 din
Промоција завршава
298.33 din 497.33 din
Промоција завршава