Benih Kubis

Anda hanya perlu membeli biji kubis jika anda suka daun kubis yang disumbat. Hidangan lazat ini boleh disediakan dengan kubis putih dan Savoy. Tumbuhan ini tidak boleh menimbulkan sebarang masalah dalam penanaman kepada tukang kebun yang paling kurang berpengalaman.

Mungkin anda bermimpi kepala kecil dengan tanda-tanda kepahitan yang halus? Cuba biji kecambah Brussels yang menyukai frosts musim sejuk pertama. Kami mengesyorkan penanaman kubis napa dan Cina bok choy kepada tukang kebun yang lebih mahir. Benih mereka boleh didapati di kedai online kami pada harga yang kompetitif. Kale hiasan dengan kepala yang berwarna-warni yang terdiri daripada daun keriting harus menimbulkan minat orang yang ingin menghias taman mereka dengan cara yang luar biasa. Kale hiasan sesuai dengan baik ke atas katil bunga, terutamanya pada musim luruh, apabila mereka mengambil warna yang berbeza.

Semua biji kubis yang dijual di kedai taman kami adalah berkualiti tinggi dan memaparkan kapasiti percambahan yang baik, kerana mereka datang secara eksklusif daripada pengeluar terkenal. Ia menjamin penuaian yang kaya dengan keadaan yang sesuai. Mengapa ia bernilai untuk menyemai benih kubis di taman anda? Pengetahuan umum bahawa ini adalah salah satu tumbuhan paling berharga, kaya dengan vitamin dan mineral. Malangnya, ia adalah sukar dan harus dielakkan oleh orang yang mengalami masalah perut. Berkat kubis kandungan phytoncide yang tinggi menunjukkan kesan ubat-ubatan, antibakteria dan antiviral. Daun beku digunakan untuk memampatkan ulserasi dan keradangan.

Melayari melalui tawaran kami di rumah akan membolehkan anda mencari banyak jenis kubis. Jangan teragak-agak, buat beberapa tempat di taman anda dan mulakan dengan penanaman tumbuhan kubis!

-40%
RM4.14 RM6.91
Promosi berakhir