Trær og buskfrø

Hvis du drømmer om en attraktivt arrangert hage, terrasse eller balkong, er vår kategori for Tres- og Buskfrø akkurat for deg. Vår samling skryter av et mangfoldig utvalg av arter, fra den unike orkidétrær, Judas-treet, flammende tre, og tulipantre, til brennende busk (fraxinella) og mer. For de som foretrekker mer vanlige varianter, har vi den nordlige hvite-seder, krypende (fjell) furu, Port Orford-seder (Lawson sypress), Maule’s kvede, vanlig (skotsk) bjelke, og blå gran. Korte plantebeskrivelser vil veilede deg i å velge den ideelle arten for hagen din. Vær trygg, alle frø tilgjengelig i vår hagebutikk er av høy kvalitet og viser utmerket spireevne, utelukkende hentet fra pålitelige leverandører.

For entusiaster av særegne planter anbefaler vi spesielt Judas-treet. Dets praktfulle rosa kroner er et syn å skue, og en av dets mest bemerkelsesverdige egenskaper er de små rosa blomstene som spirer direkte fra treets stamme og grener. Tulipantreet er en annen perle, fengslende med sine tulipanformede blomster og unikt formede blader.

Vær oppmerksom på at noen planter fra vår Tres- og Buskfrø-utvalg er frostfølsomme, noe som betyr at de er best egnet for beholderdyrking. Disse kan oppbevares innendørs i de kaldere månedene og flyttes utendørs om sommeren. Denne kategorien inkluderer jordbær-tre, silkeplante, orkidétræ og dverggranateple. Slik tilnærming beskytter ikke bare disse skjønnhetene, men sikrer også at de forbedrer dine innendørsrom i kaldere sesonger og pryder hagen din om sommeren. Ikke nøl; velg frøene til dine favorittplanter i dag!