• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Arbori și Arbuști

Ar trebui să cumpărați cu siguranță semințe de copac și arbust, dacă visați de o grădină, terasă sau balcon amenajată atractiv. Avem multe specii diferite în oferta noastră, cum ar fi pomul de orhidee, copacul Iuda, flacara, arsura (fraxinella) sau arborele de lalele. Veți găsi, de asemenea, semințe de copaci și arbuști mai populare: albul-cedru alb, pinul de munte, portul Orford cedru, gutui Maule, mătură comună sau molid albastru. Descrierile scurte ale plantelor vă vor ajuta să alegeți speciile perfecte pentru grădina dvs. Toate semințele disponibile în magazinul nostru de grădină sunt de înaltă calitate și arată germinabilitate bună, deoarece toate provin doar de la producători dovediți.

Recomandăm mai ales copacul Judas, o plantă care dezvoltă coroane minunate, roz, la toate afecțiunile de plante neobișnuite. Una dintre caracteristicile cele mai caracteristice ale acestei plante sunt florile mici roz care cresc direct din trunchiul și ramurile copacilor. Tulipul este o altă plantă interesantă pentru copaci. Ea dezvoltă flori care seamănă cu lalele în formă și frunzele sale, de asemenea, ia o formă interesantă.

Unele dintre plantele disponibile în oferta noastră sunt destul de sensibile la îngheț. Nu permite cultivarea în aer liber, ci numai pentru cultivarea containerelor - în interior, în perioade mai reci, în timp ce plantele pot fi puse în aer liber în timpul verii. Acest lucru este valabil pentru arborele de căpșuni, planta de mătase, pomul de orhidee, roșu obișnuit (sticlă de lămâie) și rodie de pini. Acesta aduce câteva avantaje, deoarece plantele vă rog privirea la domiciliu în toamnă și iarna și împodobiți grădina vara. Nu pierdeți timp și alegeți semințele plantelor preferate!

16.26 leu 27.10 leu
Promoția se încheie
17.22 leu 28.70 leu
Promoția se încheie
-40%
17.22 leu 28.70 leu
Promoția se încheie
19.69 leu 32.81 leu
Promoția se încheie
19.69 leu 32.81 leu
Promoția se încheie
-40%
20.93 leu 34.88 leu
Promoția se încheie
32.04 leu 53.40 leu
Promoția se încheie
32.04 leu 53.40 leu
Promoția se încheie
-40%
49.32 leu 82.20 leu
Promoția se încheie