• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Arbori și Arbuști

Dacă visezi la o grădină, terasă sau balcon aranjate atrăgător, categoria noastră de Semințe de Arbuști și Copaci este exact pentru tine. Colecția noastră se mândrește cu o gamă diversă de specii, de la unicul copac orhidee, copacul Iuda, copacul flacără și copacul lalea, la tufișul arzător (fraxinella) și multe altele. Pentru cei care preferă varietăți mai comune, avem cedrul alb nordic, pinul cățărător (munte), cedrul Port Orford (ciprușul Lawson), gutuiul lui Maule, mătura obișnuită (scotiană) și bradul albastru. Descrieri scurte ale plantelor vă vor ghida în alegerea speciei ideale pentru grădina dvs. Fiți siguri, toate semințele disponibile în magazinul nostru de grădinărit sunt de înaltă calitate și prezintă rate excelente de germinare, provenind exclusiv de la furnizori de încredere.

Pentru entuziaștii de plante distinctive, recomandăm în special copacul Iuda. Coroanele sale roz magnifice sunt o priveliște de văzut, iar una dintre caracteristicile sale cele mai remarcabile este florile roz mici care răsar direct din trunchiul și ramurile copacului. Copacul lalea este o altă bijuterie, captivant cu florile sale în formă de lalea și frunzele unic formate.

Vă rugăm să rețineți, unele plante din selecția noastră de Semințe de Arbuști și Copaci sunt sensibile la îngheț, ceea ce înseamnă că sunt cel mai bine potrivite pentru cultivarea în containere. Acestea pot fi păstrate în interior în timpul lunilor mai reci și trecute afară în vară. Această categorie include copacul căpșună, planta de mătase, copacul orhidee și rodia pitică. O astfel de abordare nu numai că protejează aceste frumuseți, dar asigură și că ele îmbunătățesc spațiile dvs. interioare în sezoanele mai reci și împodobesc grădina dvs. în vară. Nu întârzia; selectați semințele plantelor dvs. preferate astăzi!