• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Bomen en struiken zaden

Je moet absoluut boom- en struikzaden kopen, als je droomt van een aantrekkelijk ingerichte tuin, terras of balkon. We hebben veel verschillende soorten in ons aanbod, zoals orchideeboom, Judasboom, vlamboom, brandende struik (fraxinella) of tulpenboom. Je zult ook zaden van de meer populaire bomen en struiken vinden: noordelijke witte ceder, kruipende (berg) dennen, Port Orford ceder (Lawson cipres), Maule's kwee, gewone (Scotch) bezem of blauwe spar. Korte beschrijvingen van planten helpen u bij het kiezen van perfecte soorten voor uw tuin. Alle zaden die beschikbaar zijn in onze tuinwinkel zijn van hoge kwaliteit en vertonen een goede kiemkracht, omdat ze allemaal afkomstig zijn van alleen bewezen producenten.

We bevelen in het bijzonder de eerder genoemde Judasboom aan, een plant die prachtige, roze coronas ontwikkelt voor alle ongebruikelijke plantafficionados. Een van de meest karakteristieke kenmerken van deze plant zijn kleine roze bloemen die direct groeien uit de stam en takken van de boom. Tulpenboom is een andere interessante boomplant. Het ontwikkelt bloemen die lijken op tulpen in vorm en de bladeren krijgen ook een intrigerende vorm.

Sommige van de planten die beschikbaar zijn in ons aanbod zijn nogal gevoelig voor vorst. Het is niet toegestaan om in de open lucht te telen, maar alleen voor containerteelt - in interieurs in koudere periodes, terwijl de planten in de zomer buiten kunnen worden gezet. Dit geldt voor de aardbeiboom, zijdeplant, orchideeboom, rood (citroenflesborstel) en dwerggranaatappel. Het brengt een aantal voordelen met zich mee, want deze planten verwelkomen onze ogen thuis in herfst en winter en sieren de tuin in de zomer. Maak geen tijd en kies zaden van je favoriete planten!

2.49 4.15
Promotie eindigt
2.74 4.56
Promotie eindigt
3.49 5.81
Promotie eindigt
3.49 5.81
Promotie eindigt
-40%
3.49 5.81
Promotie eindigt
3.99 6.65
Promotie eindigt
Sabi Star - Mock Azalea - Kudu - Desert Rose - Impala Lily - -40%
3.99 6.65
Promotie eindigt
-40%
4.24 7.06
Promotie eindigt
6.49 10.81
Promotie eindigt
-40%
6.74 11.23
Promotie eindigt
-40%
9.99 16.65
Promotie eindigt