• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Puun ja pensaan siemenet

Sinun pitäisi ehdottomasti ostaa puu- ja pensaiden siemeniä, jos unelmiesi on houkutteleva puutarha, terassi tai parveke. Tarjouksessamme on monia erilaisia lajeja, kuten orkidea, Juudas-puu, liekkipuu, polttava pensa (fraxinella) tai tulppapuu. Löydät myös suosituimpien puiden ja pensaiden siemeniä: pohjoista valkoista setriä, hiipivästä (vuoren) männystä, Port Orfordin setriä (Lawsonin sypressi), Maulen kvitteniä, tavallista (skotlantilainen) luuta tai sinistä kuusta. Lyhyet kasvien kuvaukset auttavat sinua valitsemaan täydellisen lajin puutarhaan. Kaikki puutarhakaupassamme olevat siemenet ovat korkealaatuisia ja niillä on hyvä itävyys, koska ne kaikki ovat peräisin vain todistetuilta tuottajilta.

Suosittelemme erityisesti aiemmin mainittua Judas-puuta, joka kehittyy ihana, vaaleanpunainen coronas, kaikille epätavallisille kasvien tehokkuudelle. Yksi tämän tehtaan ominaispiirteistä on pieniä vaaleanpunaisia kukkia, jotka kasvavat suoraan puun rungosta ja oksista. Tulipuu on toinen mielenkiintoinen puun kasvi. Se kehittää kukkia, jotka muistuttavat tulppaanien muotoa, ja sen lehdet ottavat myös kiehtovan muodon.

Jotkut tarjouksessamme olevat kasvit ovat melko herkkiä pakkaselle. Se ei salli ulkoilman viljelyä, vaan vain konttien viljelyyn - sisätiloissa kylmempinä aikoina, kun taas kasvit voidaan laittaa ulkona kesällä. Tämä pätee mansikka-, silkki-, orkidepuun, punaisen punaisen (sitruunapullo) ja kääpiö granaattiomena. Se tuo mukanaan joitakin etuja, sillä nämä kasvit miellyttävät silmämme kotona syksyllä ja talvella ja koristavat puutarhan kesällä. Löysää aikaa ja valitse suosikkikasvien siemenet!

2.99 4.98
Kampanja päättyy
3.49 5.81
Kampanja päättyy
-40%
3.49 5.81
Kampanja päättyy
3.99 6.65
Kampanja päättyy
3.99 6.65
Kampanja päättyy
Sabi-tähti - pilkkaa atsalea - kudu - aavikkoruusu - impala lily - -40%
3.99 6.65
Kampanja päättyy
-40%
4.74 7.90
Kampanja päättyy
6.49 10.81
Kampanja päättyy
6.49 10.81
Kampanja päättyy
-40%
6.74 11.23
Kampanja päättyy