• 149.00 Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Sjeme drveća i grmlja

Svakako kupite sjeme drveća i grmlja, ako sanjate o atraktivno uređenom vrtu, terasi ili balkonu. U našoj ponudi imamo mnogo različitih vrsta, kao što su drvo orhideja, Judino drvo, plamen, drvo koje gori (fraxinella) ili stablo tulipana. Naći ćete i sjemenke popularnijih stabala i grmlja: sjeverni bijeli cedar, puzavi (planinski) bor, cedar Port Orford (Lawson čempres), dunja Maule, obična (Scotch) metla ili plava smreka. Kratki opisi biljaka pomoći će vam da odaberete savršenu vrstu za vaš vrt. Sva sjemena dostupna u našoj trgovini vrta su visoke kvalitete i pokazuju dobru klijavost, jer svi dolaze samo od provjerenih proizvođača.

Posebno preporučujemo prethodno spomenuto stablo Jude, biljku koja razvija divne, ružičaste korone, za sve neobične biljke. Jedna od najkarakterističnijih značajki ove biljke su mali ružičasti cvjetovi koji rastu izravno iz debla i grana drveća. Stablo tulipana je još jedna zanimljiva biljka. Razvija cvijeće koje sliči tulipanima u obliku, a lišće poprima intrigantan oblik.

Neke biljke dostupne u našoj ponudi vrlo su osjetljive na mraz. Ne dopušta uzgoj na otvorenom, nego samo za uzgoj kontejnera - u interijerima u hladnijim razdobljima, dok se biljke ljeti mogu staviti van. To se odnosi na stablo jagode, biljku svile, drvo orhideje, crvenu boju (limun) i patuljasti šipak. Ona donosi neke prednosti, jer one u jesen i zimi zadovoljavaju naše oči kod kuće, a ljeti ukrašavaju vrt. Ne gubite vrijeme i odaberite sjemenke svojih omiljenih biljaka!

-40%
2.74 4.56
Promocija završava
3.49 5.81
Promocija završava
-40%
3.49 5.81
Promocija završava
3.99 6.65
Promocija završava
3.99 6.65
Promocija završava
-40%
4.24 7.06
Promocija završava
6.49 10.81
Promocija završava
6.49 10.81
Promocija završava
-40%
6.74 11.23
Promocija završava